Erzurum maçının ardından, izin kullanan kırmızı beyazlılar, Pazar günü oynanacak olan Altay maçının hazırlıklarına başladı.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Altay’ı konuk edecek olan Balıkesirspor, geçtiğimiz gün kulüp tesislerinde toplanarak bu maçın hazırlıklarına start verdi. Günü tek antrenmanla tamamlayan kırmızı beyazlıların antrenmanda ki neşeli görüntüsü dikkat çekti. İkinci yarı da oynadığı iki maçta sahadan puansız ayrılan Balkes için hayati önem taşıyan Altay maçında alınacak puan ya da puanlar kırmızı beyazlılar için ekstra moral olacak. Yaşanacak olası bir puan kaybında ise, Balıkesirspor yerinde sayacak ve rakipleriyle arasında ki puan farkı açılacak.

BİLETLER 5 LİRA

Balıkesirspor yönetimi, daha önce olduğu gibi Maraton Tribünü bilet fiyatını yine 5 TL olarak belirledi. Büyük önem taşıyan müsabakada taraftarının stadyumu doldurmasını planlayan Balıkesirspor’da, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Satışa çıkan biletler, Kapalı Tribün 1. Kategori : 20TL, Kapalı Tribün 2. Kategori : 10 TL, Maraton ve Misafir Tribün : 5 TL olarak belirlendi.