Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BALIKESİRLİ ESRA KUPAYI KALDIRDI!

MasterChef Türkiye All Star’ın finalinde Tahsin Küçük’ü geride bırakan Balıkesirli Esra Tokelli, şampiyonluk ipini göğüsledi.

MasterChef Türkiye All Star'ın

Televizyon ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star’da final heyecanı yaşandı. Uzun ve zorlu bir sezonun ardından son ikiye kalmayı başaran Tahsin Küçük ve Esra Tokelli, final bölümünde son kez tezgah başına geçti. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar şeflerin beğenisini kazanmak için önemli bir mücadele verdi. Büyük heyecana sahne olan finalde 3 turun sonucunda Tahsin, 66.5 puana ulaştı. 69.5 puana ulaşan Esra, MasterChef Türkiye All Star’ın şampiyonu oldu. Canlı yayında puanlar belli olmadan önce şampiyonun kazanacağı ödülü Şef Somer Sivrioğlu açıkladı. Yarışmayı kazanan Esra, MasterChef ünvanını yanı sıra bir de otomobil kazandı.

MASTERCHEF FİNALİNDE TANSİYON YÜKSELDİ

Sevilen yarışma programı MasterChef All Star 2023 sezonun son bölümüyle ekranlara geldi. Esra ve Tahsin’in finale kaldığı ve mücadele ettiği MasterChef finalinde tansiyon yükseldi. Şefler, toplamda 3 tur oynanan final bölümünde iki finalistin yaptığı tabakların tadımını yaptı ve puanlamaları açıkladı. Final bölümünün son oyunundaki puanların açıklandığı sırada fenalaşan Tahsin stüdyodakileri korkuttu. MasterChef’in finalistlerinden birisi olan Tahsin Küçük, Şef Mehmet Yalçınkaya’nın puanları açıkladığı sırada fenalaştı. Durumu hızlıca fark eden şefler Tahsin’e seslendi ve stüdyodaki sağlık ekiplerinin müdahale etmesini istedi. Öte yandan Tv8 canlı yayınına kısa süreliğine ara verildi. Birkaç dakikalık aranın ardından canlı yayına devam edildi. Tahsin, finale kaldığı yerden devam etti. Sağlık durumu normale dönen Tahsin konuyla ilgili olarak, “Açlık vardı. Heyecan vardı. Adrenalin yükselmesi. Tam da karar anı. Çok özür dilerim herkesten.” ifadelerine yer verdi.