Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balıkesir’e Yeni Hatıra Ormanı…

Orman Genel Müdürlüğü adına

Orman Genel Müdürlüğü adına Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ile Balıkesir’de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında, Balıkesir İli İvrindi ilçesine bedelli Hatıra Ormanı tesis edildi.
İvrindi İlçesi Osmanlar Mahallesine tesis edilen 181 Dekar’lık Hatıra Ormanı’nda, 30.000 adet fidan toprakla buluşturuldu. Son Fidanları toprakla buluşturmak üzere Kastamonu Entegre Ağaç ve Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ce personeline yönelik Fidan Dikim etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan ve konuşma yapan Bölge Müdür Yardımcısı Nejdet Güdül ile Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına konuşma yapan Balıkesir Fabrika Direktörü Hüsnü Çelen, Geleceğe Nefes için sarf edilen hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını, burada sarf edilen emeğin yıllar sonra meyvesini vereceğini, dikilen fidanlarla ilimize ve ülkemize yeni bir orman kazandırıldığını dile getirerek, tesis edilen Hatıra Ormanının İlimize ve Ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.