Balıkesir Kahvaltısı tanıtım toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz aylarında ilki yapılan Balıkesir Kahvaltı Festivali’nin ardından İstanbul’da düzenlenen tanıtım çalışmalarının bir sonraki durağı Balıkesir’deki basın mensupları oldu.

Balıkesir Kahvaltısı Tanıtım toplantısında Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç,  Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ve basın mensupları buluştu. Balıkesir kahvaltısı ikram edildiği toplantıda projenin paydaşları Balıkesir değerlerinin Türkiye’ye tanıtıldığı vurgusunda bulundu.   Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmaların başarıya ulaştığını belirten Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “Balıkesir Valimizin önderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle Balıkesir’in değerlerinin tanıtımının daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Bu dayanışma, birliktelik olmazsa böyle bir başarı sağlanamazdı” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “BALIKESİR YAŞANILASI ŞEHİR”

Balıkesir yaşanacak şehir olarak algılanıyor. Alışveriş yapılacak şehir Balıkesir, bütün gün gezilebilecek şehir Balıkesir akıllara geliyor. Bu şehrin değerlerinden biri de tüm gün yenilebilecek kahvaltısı var. Her şeyi kendiliğinde gelen bir kahvaltı. Bugün masadaki tüm ürünler Balıkesir’de yetişiyor. Bu kadar zengin değerlerimiz var ve insanların bunları tanımasını istiyoruz. Geldiği zamanda denizimizden, kaplıcamızdan en çok ta ürünlerimizden alsın gitsin istiyoruz. Bu bir iş birliği gerektiriyor. Balıkesir’in iyi haberlerle anılmasını taraftarıyız. Balıkesir’in öncelikle ulusal gündeme taşımamız lazım.  Balıkesir yaşanılası bir şehir, Balıkesir’in bir marka değeri var.

VALİ ŞILDAK: “EKSTRA NE YAPABİLİRİZ?”

Vali Hasan Şıldak, “Balıkesir dönemli bir değeri dönüştüyse ve dışarıdan bakan gözler tarafından övülüyorsa bu birlikte çalışmanın getirdiği bir başarıdır. Hep beraber hareket edebiliyoruz. Ekstra ne yapabiliriz bunun için çalışıyoruz. Hayallerimiz, hedeflerimiz ve heyecanımız var. Burada bulunan tüm paydaşlar bunun bilinciyle çalışıyoruz. Buradan GMKA Genel Sekreteri ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ediyorum” dedi.