AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Pakize Mutlu Aydemir, tarımın başkenti Balıkesir’e değer katacak devasa bütçeli bir yatırımı kamuoyuyla paylaştı. Geçtiğimiz aylarda Kepsut’a 188 milyon lira yatırım bedeliyle baraj yapılacağını açıklayan Milletvekili Aydemir, yaptıkları girişimler sonucunda bu dev projenin yatırım bütçesini 4 kat yakın artırıp 728 milyon liraya çıkarttıklarının müjdesini verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Pakize Mutlu Aydemir, Türkiye’yi doyuran il Balıkesir’e Türkiye’nin en büyük yatırım bütçelerinden biri olan baraj projesinin müjdesini verdi.  Geçtiğimiz aylarda sulanabilir tarım arazilerini arttırıp üreticilerin daha fazla mahsul almasını sağlamak adına Kepsut’a 188 milyon lira yatırım bedeliyle baraj yapılacağını açıklayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir,  bu dev projenin yatırım bütçesini 4 kata yakın arttırıp 728 liraya çıkarttıklarını açıkladı. Balıkesir’e bu zamana kadar yapılan en büyük yatırım hamlelerinden biri olacak Kepsut Barajı, Türkiye’de de en büyük yatırım bütçesine sahip projelerin başında geliyor.

EN BÜYÜĞÜ BU PROJE

Kepsut Barajı’yla bölgenin önemli bir yatırıma kavuşacağını belirten AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, “ Şimdiye kadar Kepsut’a ve Balıkesir’e yapılan çalışmaların en büyüğü bu baraj olacak. 2021 Yılı Yatırım Programına alınan Kepsut Baraj Projemizin değerini 188 milyon liradan 728 milyon liraya çıkarttık. Şehrimize böyle büyük bir proje kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bizler AK Parti hükümeti olarak halka hizmeti kendimize vazife olarak görüyoruz. Balıkesir’imiz, Kepsut’umuz ve vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Bunun için bizler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.