Emin Ermişler; hiç arkadan dolanma! Bugün kongreye gel adayının elini kaldır, kimleer kimlerle beraber belli olsun!

BAL-KES’TEN ELLERİNİ ÇEK!

Eyy Emin Ermişler; senin Balıkesirspor’a yaptığın hainliği bugüne kadar kimse yapmadı. Tuna Aktürk ile Feyyaz Çiftçi’nin yarıştığı 2014’teki kongrede çevirdiğin film yüzünden Feyyaz Çiftçi taraftarları salonu terketti ve Aktürk oturduğu yerden seçimi kazandı.

Aktürk, milyonlarca liralık bütçeyi hiç etti ve Süper Lig’teki takımı borç batağına sokup ligden düşürdü. Bal-Kes hala o günlerin pisliğini temizlemeye çalışıyor

Bal-Kes bugün kaderini oylayacak. Emin Ermişler, hiç gölgeye saklanma. Bu sefer yırtamazsın. Balıkesirspor, çevirdiğin bu fırıldak yüzünden kaosa sürüklenirse kendini bu sayfada bol bol görmeye hazırla!

Hatırlayın; Balıkesirspor Süper Lig’te… Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur. “Bal-Kes’e adayım Feyyaz Çiftçi” diye meydanlarda ilan etmiş. Uğur, Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı ve Borussia Mönchengladbach başkanı ile futbolcu transferleri için temas yapıyor. Sadece Fenerbahçe’den 7 futbolcu ile masaya oturulacak.

Bir hayal etsenize… Ancak ne olduysa o kongrede oldu. Mevcut başkan Tuna Aktürk, koltuğu bırakmaya yanaşmadı. Feyyaz Çiftçi karşısına aday çıktı. Delege, atmosfer, umutlar Çiftçi’den yana. Fakat o da ne? Çiftçi grubunun ağabeyi pozisyonundaki Emin Ermişler, kongrede ortalığı karıştırıp bir anda “Salonu terkediyoruz” dedi. O çıkınca Çiftçi taraftarları da arkasından yürüdü. Bal-Kes başkanlığı da altın tepside Tuna Aktürk’e kaldı.

Sonrası malum. Tuna Aktürk takımın gazhanesinden girdi, şişhanesinden çıktı! O günden beri borç batağındaki Balıkesirspor’un anası ağlıyor. Gelelim şimdiye. O gün Bal-Kes’e nedeni hala anlaşılamayan o kazığı atan Emin Ermişler, 3-5 avanesiyle yine kurgu peşinde.

Ermişler böyledir, sorumluluk, insiyatif almayı sevmez. Onun yerine perde arkasından lobi yapıp kargaşa çıkarmayı ve kendisini bir bilen olarak göstermeyi tercih eder. Ancak bu memlekette maalesef bizden başka bu tiplerin suratına bunları haykıracak kimse yok… Emin Ermişler, çek ellerini Balıkesirspor’un üzerinden.

Balıkesir artık senin kapalı kapılar ardında çevirdiğin fırıldaklardan, meydanı boş bulunca ağalık yapmaya çalışmandan bıktı. Balıkesirspor, bu ayak oyunları yüzünden kaosa sürüklenirse bunun hesabı senden sorulur!