Balıkesirspor’da olağan genel kongrede Ümit Arslan başkanlığa seçildi. Kadir Dağlı yönetiminin faaliyet raporu, mali tablo ve denetim raporlarının ibra edilmediği kongrede Ümit Arslan 329 delegenin oyuyla Balkes’in yeni başkanı oldu. Dağlı ise 150 oy aldı.

Alpaslan Türkeş Kapalı Spor Salonu’nda yapılan genel kurulda Ümit Arslan Balıkesirspor’un yeni başkanı oldu.  Divan Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan’ın mevcut yönetimin ibra edilmesiyle ilgili yaptığı oylamada, Kadir Dağlı yönetimi hem mali hem de denetleme konusunda ibra edilmedi. Daha sonra listelerini sunan adaylar, daha sonra birer konuşma yaptı ve ardından oy verme işlemi öncesi adaylardan İbrahim Kaya, seçimden çekildiğini duyurdu.

TRANSFER TAHTASINI AÇMA SÖZÜ VERDİ
Balıkesirspor delegelerinin yoğun ilgi gösterdiği kongrede başkanlığa seçilen Ümit Arslan 329 oy alırken, mevcut başkan Kadir Dağlı 150 oy aldı.  Delegelere teşekkür eden Arslan, yaptığı konuşmada, “Balıkesirspor’da artık alma devri bitti, verme devri başlamıştır. Artık çok çalışacağız” dedi. Arslan, Balıkesirspor’un transfer tahtasını açma sözü verdi.

YÖNETİMDE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Ümit Arslan başkanlığındaki Balıkesirspor yönetimi şu isimlerden oluştu: 
İlhan Eker, Metin Özpınar, Murat Ustalı, Ahmet Sakbaş, Ferit Gündoğdu, Rıza Tekin, Erol Çetin, Kazım Çaylan, Mehmet Demiraslan, Cem Özışıklıoğlu, Aytuğ Yormaz, Burak Ceylan, Harun Özkan, İbrahim Teke, Sinan Eren, Ümmet Şengül, İbrahim Akdeniz, Hüseyin Atikler, Sadettin Akbaba, Cihan Çakır.