İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Balıkesir programı kapsamında Öğretmenevi’nde güvenlik toplantısı katıldı. İçişleri Bakanı Soylu, güvenlik toplantısının ardından uyuşturucu ile mücadelede projesi kapsamında bağımlılıktan kurtarılan gençlerin aileleriyle buluştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi programlara katılmak için Balıkesir’e geldi. Balıkesir programına Ayvalık’ta Güçlü Kadın Güçlü Gelecek Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu programın ardından Balıkesir merkezde güvenlik toplantısına katılıp, uyuşturucu bağımlılığından kurtarılan gençlerin aileleriyle bir araya geldi. Öğretmenevi’nde AK Parti teşkilatları ve bürokrat tarafından karşılanan Bakan Soylu, bürokratlarla güvenlik toplantısına katıldı. Güvenlik toplantısının ardından Öğretmenevi’nde Uyuşturucu İle Mücadele projesi kapsamında bağımlılıktan kurtarılan gençlerin aileleriyle yemekte buluştu.

ATAÜRK EVİNE ZİYARET

Süleyman Soylu daha sonra Balıkesir girişindeki Atatürk Evi’ne uğradı. Burada yetkililerden bilgi alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra Öğretmenevi’ne geçerek burada basına kapalı güvenlik toplantısına katıldı.