Milletvekili Aydemir, Kadın İnisiyatifine Bağlı Kadın STK Başkanlarıyla Bigadiç’te Köy İftarı Yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu AYDEMİR’in 3 yıl önce oluşturduğu Kadın İnisiyatifine Bağlı Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Başkanları Jale Bayraktar, Fatma Tabanlı, Suna Dadan, Ömür Akyıldız, Melda Bekki, Gülçin Savaşaneril, Serpil Yıldız, Seyhan Kerestecioğlu ve Asuman Daharlı, Milletvekili Aydemir ile birlikte güzel ilçemiz Bigadiç’te iftar programına katıldı.
Ramazan günlerinde de çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Aydemir, Bigadiç Belediyesinin hayata geçirdiği hizmetleri Kadın STK Başkanlarına tanıttı. Aydemir; “Göreve geldiğimiz günden bugüne Ülkemiz ve Balıkesirimiz için durmuyoruz. İnsanımızın refahını artırmak için canla başla çalışıyoruz. Bugün güzel ilçemiz Bigadiç’te belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri Sivil Toplum Kuruluşlarımızın kıymetli temsilcilerine tanıttık. Ardından hep birlikte iftarımızı açtık.” Dedi.
Aşağıgöcek Mahallesindeki iftar programında konuşan Aydemir, “Ramazan Ayı’nın bereketini ve muhabbetini bizlerle paylaşan Aşağıgöcekli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ramazan sevincini paylaştığımız kadınlarla, hemşerilerimizler ayrı ayrı iftar sofralarında bir araya geliyor, iftar sonrası sohbet meclisiyle gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırıyoruz. Rabbim hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir sonraki Ramazan’a kavuştursun.” İfadelerini kullandı.
İftar programının ardından kaplıcaları ile ünlü Hisarköy’de Bigadiç Belediyesi tarafından yapılan termal tesisleri ziyaret eden Aydemir, daha sonra Şehitlik Anıtı’nda dua etti. Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur Gökçe’nin de eşilk ettiği ziyaret, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.
Programda vatandaşlarla sohbet eden, kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek dinleyip ve notlar alan Aydemir, “Bigadiçlimizin taleplerini, selam ve sevgilerini Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere teslim alırken, bizler de Cumhurbaşkanımızın selamlarını kendilerine ilettik. Birlik ve beraberliği aynı sofraya oturarak pekiştirdiğimiz kadın STK larımız ile Bigadiçimizin kadınlarıyla hasbihal ettik. Bir aya özel değil her zaman kadınımızın, Bigadiçimizin, hemşerilerimizim yanındayız. Hem teşkilatımızla hem de STK gücüyle birlikte yürüyerek daha güçlü bir Türkiye için Ramazan ayını da en güzel şekilde değerlendiriyor, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu güzel ve anlamlı ziyaretimiz süresince bizlere eşlik eden değerli arkadaşım, Balıkesir Milletvekilimiz Belgin Uygur Gökçe, Belediye Başkanımız İsmail Avcı ve İlçe Başkanımız Neşet Akbıyık’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.