AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mutlu Aydemir, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda antrenman yapan sporcuları ziyaret etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette Aydemir sporculara başarılar diledi.

Bakım ve onarım çalışmaları devam eden spor tesislerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Aydemir, daha sonra Balıkesir yurdunda bulunan öğrencilerle sohbet etti.  İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile yurtların mevcut yapısı ve ihtiyaçları ile yeni eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalar ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Milletlerin ve ülkelerin en büyük zenginliğinin iyi yetişmiş, donanımlı genç nesiller olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, “Bizim en büyük gücümüz gençlerimiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Oku, düşün, uygula, neticelendir” sözlerini gençlerimize hatırlatıyorum. Genç neslin nitelikli, donanımlı, devletine faydalı bireyler yetiştirilmesi çok önemli” dedi.
Gençler hayata hazırlanırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de önemli görevler ifa ettiğinin altını çizen Milletvekili Mutlu Aydemir, İl Müdürü Arıcıoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yurtlarda ve spor tesislerinde bakım çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını belirten İl Müdürü Arıcıoğlu; yurtlarda oluşturmayı planladıkları kütüphaneler ve yeni spor alanları hakkında bilgi verdi. Arıcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’e teşekkür etti.