DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir bu haftaya çok hızlı bir başlangıç yaptı. İlk olarak Pazartesi Günü İl Sekreteri Mehmet Ergül’le birlikte, Ankara’da düzenlenen 9. İl Başkanları Toplantısına katılım gösteren Aydemir toplantı öncesinde CHP Genel Başkan yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’la bir araya geldi.

Ziyaretin gündemi, Genelde ve yereldeki problemler, Yaklaşmakta olan genel ve yerel seçimler, özellikle 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Balıkesir’in hak ettiği, halkın özlem duyduğu yönetime kavuşabilmesi adına ellerinden gelen çalışmayı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini ve bu durumdan Balıkesir’in her yönüyle kazançlı çıkacağına dair inançlarının tam olduğu vurgusu hakim oldu. İl Başkanları toplantısında Balıkesir’in performansı yine gündem konusuydu. İlçeleriyle birlikte koordineli olarak çalışmalarını DEVAm ettiren ve her türlü zorlamaya, kısıtlamaya rağmen önlenemez bir yükseliş içerisinde olan teşkilatların bu haklı başarıları taktirle karşılandı.  Toplantı sonrası Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin’le bir araya gelerek Balıkesir’deki çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktaran Kemal Aydemir ve Mehmet Ergül, Ankara’dan çok keyifli ayrıldı.

Kemal Aydemir ‘’ Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen l Başkanları toplantısı için yine Ankara’dayız. Hazır Ankara’ya gelmişken, Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın Bey’i de ziyaret edip hasbihal etmek istedik. İl Sekreterimiz Mehmet Bey ile birlikte, kendisiyle bir araya geldik. Tabi politikacılar bir araya gelince konu Balıkesir ve gelecekte Balıkesir’i yönetecek kadroların; mevcut problemli, sıkıntılı, iş görmez yapısından bir an önce kurtulup, Balıkesirli vatandaşlarımıza optimum bir zamanda en kaliteli, en verimli hizmetleri ayaklarına kadar götürmek ve vatandaşlarımızın yerel yönetimlerden son derece memnun olmalarını sağlamak için gece gündüz hep beraber bir çaba ortaya koymak oldu. Sağ olsun, sayın vekilimiz yeniliklere çok açık bir siyasetçi. Her şeyden önce Balıkesir sevdası çok yüksek. Şehrimize hizmet etme noktasında çok gayretli ve istekli. Bu bağlamda ortak paydamız Balıkesir’imiz ve Balıkesirli hemşerilerimiz olunca bu tip ziyaretler ziyadesiyle önem arz ediyor. Ben kendisine şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra belirli aralıklarla görüş alışverişinde bulunup şehrimize ve ülkemize nasıl faydalı oluruzu istişare ediyor olacağız. Bildiğiniz üzere Genel Merkezimizin tertip ettiği  İl Başkanları toplantısına düzenli olarak  katılım gösteriyoruz. Siyasette süreklilik çok önemli. Ben ve ekibimizdeki pırıl pırıl arkadaşlarımız ile birlikte bu yola çıkarken şöyle sözleşmiştik. Çıktığımız bu yolda,  her türlü zorluğa, sıkıntıya, mobinge göğüs gereceğiz ve inandığımız uğurda Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın bizlere gösterdiği hedefler doğrultusunda hiç durmadan çalışacağız ve çabalayacağız. İnanın ilk gün nasıl isek şu anda da aynı aşk ve şevkle DEVAm ediyoruz. Çok badireler atlattık, sıkıntılar çektik ama yılmadık ve yılmayacağız. Biz ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için bu yola çıktık. İşimizi büyük bir iştiyakla ve keyifle sürdürüyoruz. O yüzden vatandaşlarımız oluşumumuza ve bizlere teveccüh gösteriyor.  Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Problemi de biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. O yüzden Vatandaşlarımızdan bizlere inanmalarını ve güvenmelerini rica ediyoruz. Hiç merak etmesinler, DEVA kadroları bu ülkenin teminatıdır ve yönetmeye müktedirdir. Şehrimiz ve ülkemiz Doğru dürüst insanlarla çok güzel yarınları yaşayacaktır.’’