Batuhan Oto Ses ve Görüntü Sistemleri, sektörlerde 30 yıllık tecrübesiyle aracında kaliteli bir ses sistemiyle müzik tutkunlarına hizmet veriyor.

Akıncılar Mahallesi Eski Kepsut Caddesi No: 16 adresinde faaliyet gösteren firma, sis sistemlerinin yanı sıra multimedya görüntü sistemlerinin monte ve tamiratını da yapıyor.

Araçlara sis sistemleri monte ve tamirat işinde 30 yıldır çalışan Erdem Bulut’un işletmeciliğini yaptığı Batuhan Oto Ses ve Görüntü Sistemleri firması, müzik tutkunlarının adresi oldu. Ses sistemlerinin yanı sıra son yıllarda moda haline gelen multimedya görüntü cihazların monte edilmesi ve tamiratında Balıkesirlilere hizmet verdiklerini belirten Batuhan Oto Ses ve Görüntü Sistemleri firmasının sahibi Erdem Bulut, çıraklıktan geldiği işini 30 yıldır aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Bulut, “Oto müzik, ses ve görüntü sistemlerini araçlara monte ediyoruz. Bunun haricinde bu ürünlerin tamiratını da yapıyoruz. Bunları sadece alıp takmıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Yaklaşık 30 yıldır bu işi yapıyorum. Çıraklıktan ustalığa geldik. Balıkesir’de bu işin tamiratını yapan fazla kişi yok” dedi.

GENÇLER AMFİ SES SİSTEMLERİNE SEVİYOR

Ses sistemlerine yoğun bir ilginin olduğunu kaydeden Erdem Bulut, “ Ses sistemlerinde multimedya cihazlar, eğlence paketlerimiz var. Bunlara yoğun talep oluyor. Sıfır araçlarda teyp oluyor ama görüntü olmuyor. Görüntü isteyenlere her araca göre multimedya cihazlar var onları monte ediyoruz. Herhangi bir internet kaynağına bağlandığınızda bilgisayardan yaptığınız işlemleri bu multimedya cihazdan yapabiliyorsunuz. Gençlerin rağbet ettiği amfi ses sistemleri oluyor. Bu cihazlar araçlarda ses düzeyini yükseltiyor. Arkaya bas koyduğunuz baslar sesi daha canlı hale getiriyor. Görüntü sistemi dediğinizde de araçların arka koltuklarda oturanların izleyebilmeleri için ön koltuğun arkasına monte ediyoruz. Ürünlerimiz her bütçeye hitap ediyor. 100 liralık teypte var bin liralık teypte var. Multimedya takmak için aracın modeli önemli. Her araç markasına göre cihaz üretiliyor” dedi.

ARAÇTA MÜZİK DİNLEMEK BİR TUTKUDUR

Araçta müzik dinlemenin bir tutku olduğunu belirten Bulut, “ Araçta müzik dinlemek özellikle gençlerin vazgeçemediği bir hobi. Bizde onlara mutlu olacağı, keyifli zaman geçirebilecekleri bir sistem hazırlıyoruz. Amfi ses sistemini iki saatte araca monte edebiliyoruz. Bu sistemde de her bütçeye göre ürünümüz var. Bunun tutkunları var. Bazı müşterilerimiz aracını alır almaz diğer bakım ve fonksiyonlarını yaptırmadan buraya gelip ses sistemini monte ettiriyor. Bizim bir diğer avantajımız ses ve görüntü sistemlerinin tamiratını yapabilmemiz. Bu tamir olayı maalesef birçok yerde yapılmıyor. Eskisi gibi çıraklar yetişmiyor. Pandemiden önce işlerimiz çok iyiydi, şimdi işlerimiz yavaş yavaş açılmaya başladı” dedi.