Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ 23’NCÜ YAŞINI KUTLADI

AK Parti’nin 23’ncü kuruluş yıldönümü Öğretmenevi’nde düzenlenen programla kutlandı. Programda AK Parti’nin ilk günkü aşkla millete hizmet etmeye devam ettiğini belirten İl Başkanı Mehmet Aydemir, “14 Ağustos 2001 tarihi sadece AK Parti’nin kuruluş yıldönümü değil Türkiye’ye 23 yıl boyunca yapılan hizmetin imzasıdır” dedi. Milletin 23 yıldır AK Parti’yi seçimlerden birinci parti çıkardığını ifade eden Milletvekili Mustafa Canbey ise yaptığı konuşmada, “Kendimizi küçük görmeyelim. Girdiğimiz tüm seçimlerde birinci olduk. Bu az bir şey değil. AK Parti bu milletin ruhunu temsil ediyor” dedi.

AK Parti’nin 23’ncü kuruluş

Programa; AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, önceki dönem parti yöneticileri, ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti’nin Türkiye’nin son 23 yılında önemli hizmetlerin altına imza attığına dikkat çekti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürüyeceklerini ifade eden Aydemir, “14 Ağustos 2001 tarihi sadece AK Parti’nin kuruluş yıldönümü değil Türkiye’ye 23 yıl boyunca yapılan hizmetin imzasıdır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günkü aşkla neferleri olarak izinden yürümeye devam edeceğiz. Partimizin kuruluşunda yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Bizler bugünlerde rahat il başkanlığı, rahat ilçe başkanlığı, rahat teşkilat başkanlığı, rahat mahalle başkanlığı yapıyorsak o gün yaşanan sıkıntılardan dolayı. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu dava için gece gündüz çalışan dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün aramızda kurucu il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, tüm dava arkadaşlarımız var. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Partimizin kuruluşundan bugüne Türkiye’nin kalkınması için büyük girişimlerde bulunuldu. Bundan 23 sene evvel sadece bayrak ipliği üretmekle övünülürken bugün üretimde, savunma sanayinde, sağlıkta, otomotivde, turizme ve birçok alanda büyük atılımlar yapılmıştır. En önemlisi olan savunma sanayinde yerli ve milliliği yüzde 80’lere çıkarttık. 23 yıl önce dışarıya bağımlı olan ülkemiz bugün ihracat yapar hale geldi. Sosyal alanda vatandaşlarımızın refah düzeyini yükseltmiş, kamu hizmetleri herkes için erişilebilir hale gelmiştir. Birçok yenilik yaparak hastalarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize ve onların ailelerine maddi olanak sağlanmıştır” dedi.

 

ÖZTAYLAN: “TÜRKİYE’NİN HER

YERİNE ESER BIRAKTIK”

 

Günün anlam ve önemi adına konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, küçük yaşlarda tanıştığı AK Parti’nin bir neferi olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Öztaylan, “Ben 14-15 yaşındayken AK Parti kuruldu. O dönem lisede siyaset konusu açıldı. Arkadaşımın biri AKP diye bir parti kuruldu haberiniz var mı dedi. Bende Recep Tayyip Erdoğan diye bir adam var uzun boylu, saçlı, bıyıklı babama benziyor dedim. Bu sözlerimden sonra bana ‘pis nurcu’ dediler. Sizin neler yaşadığınızı ben 14-15 yaşındayken anladım. Bu hareketin kimsesizlerin kimi olduğuna, umutsuzların umudu olduğunu gördüm. Vesayete, cuntacı rejime bir tepki olarak halkıyla milletiyle bir beraber halkıyla yol yürümüş bir adamın davası olduğunu anladım. O dava Pınarhisar Cezaevi’nde bugünleri ilmek ilmek, nakış nakış işleyip bugünleri inşa ettiğini anladım. AK Parti gelmeden önce çer-çöp vardı, umutsuzluk vardı, kaygı vardı, korku vardı. Bugün geldiğimiz noktada hizmetlerimizle, adaletimizle, kalkınmamızla olsun Türkiye’nin 81 ilinde, 921 ilçesinde eserler bırakmış parti olarak bugünlere geldik” dedi.

 

CANBEY: “AK PARTİ MİLLETİN

RUHUNU TEMSİL EDİYOR”

 

Türk milletinin 23 yıldır AK Parti’ye güvenerek birinci parti çıkardığına dikkat çeken Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, hayatın içerisinde her alanda yaptıkları hizmetlerin millet tarafından takdir edildiğini söyledi. AK Parti’nin milletin ruhunu temsil ettiğini ifade eden Canbey, “23 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan davamız, milletimizin bize katılmalarıyla bu noktalara geldik. Balıkesir’de bu hareket 29 kişiyle kuruldu ama sonra salonlara sığmadık, meydanlara sığmadık. Bu milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyle oldu, bu milletimize olan güveniyle oldu. Bundan sonra da böyle devam edecek. Biz iktidarda olduğumuz süre içerisinde her zaman milletimize olan hizmet anlayışını önceleyerek o günden bu günlere sizlerle birlikteyiz. Bu parti 23 yıldır seçimlerden birinci parti çıktıysa teşkilatımızın gücüyle ve milletimizin bize olan güveniyle oldu. Olmaya da devam edecek. Adalete önem veriyoruz, özgürlüklere önem veriyoruz, refaha önem veriyoruz, milletimizin ve devletimizin güçlenmesine önem veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı bugün Afrika’nın küçük devletleri başta olmak üzere dünyada adım atmadığı yer kalmadı. 264 adet misyonumuz var ve dünyada üçüncü sıradayız. Savunma sanayinde yapılanları gördük. Enerji alanında yapılanları, sağlık alanında yapılanları hepimiz görüyoruz. Milletimize samimi bir şekilde hizmet ediyoruz. Milletimizde bu samimiyete gördü ve girdiğimiz tüm seçimlerde bizi birinci parti yaptı. Bu büyük bir başarıdır. Kendimizi küçük görmeyelim. Girdiğimiz tüm seçimlerde birinci olduk. Bu az bir şey değil. AK Parti bu milletin ruhunu temsil ediyor. Samimi şekilde mücadeleye devam edeceğiz. Birbirimizle mücadele etmeyeceğiz, millete hizmet yolunda mücadele edeceğiz. Bunu yaparsak önümüz açık olacak. Seçim dediğiniz bir oydur. Bunun için bizim bir arkadaşımızı dışarıda bırakma lüksümüz olamaz. Biz hakka, hukuka inanıyoruz. Burada emeği olan her kardeşimizin bu çatının altında olması lazım. Herkesin bu çatının altında mücadele etmesi lazım” dedi.

 

OK: “İCRAATLARIMIZLA GELECEĞE UMUT

OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

AK Parti’nin kuruluşunun 23.yıldönümünü kutlayan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok,” Partimizin kuruluşunun 23.yıldönümü hayırlı uğurlu olsun. Burada olan olmayan birçok kişi buraya dünyalık için gelmedi. Alemlerin efendisi Peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş, çağ açıp çağ kapayan, Fatih Sultan Mehmet’in izinden giden, aynı ruhu taşıyan, bu vatan millet için kan veren can veren şehitlerimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletine icraatlarıyla geleceğe umut olma yolunda yola çıkan herkesi muhabbetle selamlıyorum” dedi.