“Pazar Gezmesi” Bugün İmparator’un Evinde

"Pazar Gezmesi" Bugün İmparator'un Evinde

İbrahim Tatlıses evini ve duygularını açtı

Kanal D’nin sevilen programı Pazar Gezmesi, sunucu Asiye Acar’ın eşliğinde bugün izleyicileri İbrahim Tatlıses’in İzmir’deki evine götürdü. Türk müziğinin “imparator”u olarak anılan sanatçı, hem evini hem de yaşadığı hayal kırıklıklarını samimi bir dille paylaştı.

İzmir’e taşınma ve maddi kayıp iddiası

Program sırasında Tatlıses, İstanbul’dan ayrılıp İzmir’e yerleşme sürecinden bahsetti. “İstanbul’da vefasızlık gördüm” diyen sanatçı, İzmir’de de dolandırıldığını belirterek yaklaşık 4 milyon dolar kaybettiğini ifade etti. Bu açıklama, sanatçının yaşadığı güven sorunlarını ve artık daha temkinli olduğunu gözler önüne serdi.

Tatlıses, yaşadığı hayal kırıklığını anlatırken duygusal ve kararlı bir üslup benimsedi: “Merhametliyim ama vicdanım da bazı şeylere elvermiyor.” Bu sözler, sanatçının hem kırgınlığını hem de sınırlarını vurguladı.

Aile içi gerilimler ve kırgınlıklar

Röportajda aile içindeki kırgınlıklara da değinildi. Tatlıses, en yakınları tarafından üzüldüğünü söyleyerek oğlu Ahmet Tatlı’nın Manisa’daki 5 dairesini sattığını ancak kardeşlerine pay vermediğini iddia etti. Kızı Dilan Çıtak hakkında ise sitem ederek, “Başı sıkışınca ‘İbrahim Tatlıses’in kızıyım’ diyor, başı sıkışmadığında tanımıyorum diyor” ifadelerini kullandı.

Sanatçının aileye dair sözleri, izleyicide hem empati hem de merak uyandırdı. Aile ilişkilerindeki gündelik çatlakların, ünlü isimlerin hayatında nasıl derin etkiler bırakabildiği program boyunca sıkça hissedildi.

Yangın, turşular ve yaşam tarzı

Tatlıses, birkaç yıl önce İzmir’deki evinde çıkan yangından ve evin baştan aşağı yenilendiğinden söz etti. Yangında en çok üzüldüğü şeyin 15 bidon turşunun yanması olduğunu söylemesi izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve tatlı bir espri unsuru olarak gündeme geldi. Mutfağındaki turşular, şalgam suyu ve sağlıklı yiyecek tercihlerine vurgu yapması, sanatçının günlük yaşamındaki önceliklerini gösterdi.

Gizemli “Kara Kız” ve duygusal anlar

Röportaj sırasında Tatlıses, hayatında “Kara Kız” diye hitap ettiği özel birinden söz etti fakat isim vermekten kaçındı. Sunucu Asiye Acar bu gizemin peşine düşse de detaylar paylaşılmadı. Ev turu sırasında duvarlardaki aile fotoğraflarını incelediği sırada annesinin fotoğrafını görünce duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Ayrıca programda Hülya Avşar’dan da bahsedildi; Tatlıses, sık sık telefonda görüştüklerini ve Avşar’ın kendisi için kıymetli bir dost olduğunu dile getirdi.

Sahne kostümleri ve geleceğe bakış

Tur sonunda sanatçının yatak odası ve giyinme odası gezildi; rengârenk gömlekleri ve sahne kostümleri dikkat çekti. Yurt dışı konserlerinde gördüğü sevgiden etkilendiğini belirten Tatlıses, yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen güçlü duruşunu koruyor: “Bende para bitmez, sadece azalır” sözleriyle iddiasını yineledi.

Programı ve detayları Kanal D’nin resmi sitesi üzerinden takip edebilirsiniz: Kanal D’nin resmi sitesi. Asiye Acar ile gerçekleşen samimi sohbet, izleyicilere hem duygusal hem de çarpıcı anlar yaşattı.

“Pazar Gezmesi” bugün saat 12.45’te Kanal D’de yayınlanacak.

Share it :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *