Yeniden Refah Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Kadın Kolları ile birlikte TTM Salih Tozan Kültür Merkezi yanında stant açtı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fatih İnceboy, açılan stantta üye kayıtlarının yapıldığını ve parti görevlileri tarafından da genel ve yerel politika bilgilendirmesi yapıldığını söyledi.  Genel Başkan Fatih Erbakan’ın projelerinin anlatıldığı stantta Yeniden Refah Partisi yöneticileri, parti ve politikalarını tanıtarak üye topluyor. Açtıkları standın gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Yeniden Refah Partisi Balıkesir İl Başkanı Fatih İnceboy, gençlerin gelecek kaygısının Yeniden Refah Partisi’nin iktidara gelmesiyle yok olacağını söyledi.

Başkan İnceboy: “Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları ile beraber her hafta en az 2 tane şehrimiz farklı noktalarında stant açıyoruz. Stantlarımızda üye çalışması yapıyoruz, Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ı ve projelerini tanıtıyoruz. Böylelikle de daha görünür hale gelmeye çalışıyoruz. Ulusal medyada bazı sıkıntılardan dolayı bizler de vatandaşlarımıza bu şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin bize karşı ilgisi epey fazla. Gençlerin Genel Başkanımıza olan ilgisi ve teveccühü bizi mutlu ediyor. Üniversiteliler özellikle projelerimizi soruyor. Gençlerimizin gelecek kaygısı var. Gelecekleri ile ilgili bizim partimizin onlara umut ışığı olacağını ifade ediyoruz. İkinci Erbakan dönemi diyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız ağır sanayi hamlesi ile ekonomide kalkınmayı sağlamıştı. Genel Başkanımız Fatih Erbakan da yarım kalan projeleri tamamlayıp üzerine koyacağı yeni atılımlar ile büyük bir Türkiye’ye ulaşacağız” dedi.