Susurluk Belediyesi tarafından Çaylak Mesire Alanında düzenlenen Off-Road Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin değişik illerinden gelen macera tutkunları, festivali izlemeye gelen Susurluklulara farklı bir heyecan yaşattı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışta, arazi araçları, çamur, rampa, su dolu çukurlar ile virajların bulunduğu zorlu parkurlardan geçerek dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Derece giren yarışmacılara ödüllerini Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, Başkan Yardımcısı Sibel Sarı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya verdi.

Belediye Başkanı Nurettin Güney, Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen yarışçılarımız geceyi çadır kampında geçirdi.  Misafirlerimize belediye olarak her türlü desteği sağladık. Susurluk, arazi bakımından off-road ve doğa sporlarına çok uygun.  Şehrimizi hem spor hem de doğa turizminde öne çıkartmaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinlikler devam edecek. Başta bu festivalin düzenlenmesinde öncülük eden Susurluk Doğa Off Road Kulübüne, katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara, esnafımıza, bizleri yalnız bırakmayan çok değerli Susurluk halkına ve misafirlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.