Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP MİLLETVEKİLİ YÜKSEL’DEN BESOB’A ZİYARET

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sakbaş ile birlikte Balıkesir esnaf teşkilatının çatı kuruluşu olan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’nin Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette esnaf camiasının beklentileri ve talepleri konuşuldu.

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sakbaş’la birlikte Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği(BESOB) Başkanı Fehmi Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette; BESOB Başkan Vekili Rıza Tekin, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fatih Çakır, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran da hazır bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında yaptığı çalışmaları aktaran MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, esnaf camiasının beklentileri ve talepleriyle ilgili BESOB Başkanı Fehmi Erdem’den bilgi aldı. Esnaf camiasının taleplerine yönelik gösterdiği ilgiden dolayı Yüksel’ teşekkür eden Başkan Erdem, “Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’e bütün dertlerimizi anlattık gereğini yapacağımı iletti” dedi.

 

BALIKESİR  KUZUSUNA SORU ÖNERGESİ

TESK çatısı altında yaptığı çalışmalarla esnafın sorunlarını çözme adına ortaya koyduğu mücadeleden dolayı Başkan Fehmi Erdem’e teşekkür eden MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, “Ekonomik olarak zor günler geçiriyoruz. Sizlerde bu esnaf camiasının sorunlarının çözümü için elinizden geleni yapıyorsunuz. BESOB Başkanı ve TESK yönetim kurulu üyesi olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısını ziyaret ettiniz, sorunları dile getirdiniz. Şu anda farklı bir program ortaya konuldu. 2026 yılına kadar harfiyen bu programa uygulanacak. Devlet yeni bir program uygulanıyor. 2026 yılına kadar inşallah bu düzelir. Bende Ankara’da Meclis’e gideli 1 yıl oldu. Tarım ve hayvancılık konusunda çalışmalar yaptık. Balıkesir kuzusuna teşvik verilmesi yönünde soru önergesi verdik. Büyük ihtimalle meclisten geçecek. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, elimizden geleni yapıyoruz.”