Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının altıncı gününde İvrindi’deydi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına İvrindi ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının dahil olduğu Ramazan ayı programının Altıncı gününde İvrindi’de yoğun bir program gerçekleştirdi.

AK PARTİ İL TEŞKİLATI ADIM ADIM İVRİNDİ’Yİ DOLAŞTI…

İvrindi Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın Teşkilat üyeleriyle birlikte İvrindi İlçe Teşkilatının coşkulu karşılamasıyla başladı.  Ardından program S.S. İvrindi Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Çağlayan ziyaret edilerek ulaşım ile ilgili konular değerlendirildi. Ziyaretin devamında İvrindi Kaymakamı Mevlana Kürkçü ile Kaymakamlık binasında İvrindi’de yapılan yatırımlar ile devam eden yatırımlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ak Parti İl Teşkilatı Cumhur İttifakı ortağı MHP İvrindi İlçe teşkilatı ziyaret edildi. İlçe Başkanı Özcan Akbaba ve Yönetim Kurulu üyeleri Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Başkanı  Yusuf Cengiz’in de katılımıyla güncel konular üzerine değerlendirmede bulunuldu.  Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi sıcak yemek TIR’ında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, burada sıcak yemek servisi yaptı. Vatandaşların Ramazan-ı Şeriflerinin kutlandığı etkinlik sırasında, İvrindi’liler hem Ekrem Başaran’a, hem de Vekil Mustafa Canbey’e büyük ilgi gösterdi.

AK PARTİ ESNAFININ YANINDA…

İvrindi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da katıldı. Oda Başkanı Şener Zorlu ile esnafın yaşadığı sorunlar ve yapılan destekler üzerine değerli bir görüşme gerçekleştirildi. Ardından İvrindi Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Aydın Cihan ziyaret edildi. Ak Parti heyeti burada esnafın kredi kullanımı konuları değerlendirildi. Devletin yaptığı destekler ele alındı. İvrindi İlçe Müftüsü Nurullah Birlik’in ziyaretinin ardından İvrindi esnafı tek tek ziyaret edilerek, hem Ramazan-ı Şerifleri tebrik edildi, hem de esnaf ile samimi sohbetler gerçekleştirildi.  Büyük Yenice Mahallesi’nin ziyaretinin ardından her gün olduğu Ak Parti İl Teşkilatı değerlendirme toplantısı yaparak İvrindi ilçesi ziyaret programı sona erdi.