Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“EGE’DEKİ BİRİNCİLİĞİMİZ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDEDİR”

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Erden Köybaşı, Muğla İl Örgütü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Ege bölgesi il başkanları toplantısına katıldı. Ege Bölgesi’nde büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, halkın her kesiminin sorunlarını çözmek için mücadele edeceklerini ifade etti.

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve İl Başkanı Erden Köybaşı, Muğla’da yapılan Ege bölgesi il başkanları toplantısına katıldı. İkincisi düzenlenen programa CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in yanı sıra MYK Üyesi Ulaş Karasu da toplantıya katılım gösterdi. Programda konuşma yapan CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Ege bölgesinde büyük bir başarı elde ettiklerini ifade etti. Aytekin, “CHP, Ege Bölgesi’nin tüm illerinde yerel seçimleri kazanarak il belediye başkanlarını, büyükşehir belediye başkanlarını ve ilçelerin çoğunluğunu elde etmiş bir partidir. Bu bölgedeki birinciliğimiz, Türkiye genelinin çok üzerindedir” dedi.

AYTEKİN: “HALKIN SORUNLARINI

ÇÖZMEK İÇİN MÜCADELEYE DEVAM”

Gündemdeki konular üzerinde de değerlendirmeler yapan Ensar Aytekin, “Emeklilerin durumu gerçekten zor. Milyonlarca emekli 10 bin lira maaşla geçinmeye çalışıyor. Muğla’nın otelleri turistlerle dolu, özellikle yabancı turistlerle, Yabancı emekliler kendi ülkelerinden aldıkları emekli maaşıyla, bulaşıkhanelerinde çalışmak zorunda kalıyor. Bu durum gerçekten can sıkıcı. Türkiye’de en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır. Şu anda asgari ücret açlık sınırının altında ve bu maaşın artırılmasını istiyoruz. Bugün 6 Temmuz ve asgari ücretle ilgili bir artış yapılmadı. CHP olarak bu durumun takipçisiyiz ve halkın her kesiminin sorunlarını çözmek için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

KÖYBAŞI: VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Muğla’daki il başkanları toplantısıyla ilgili paylaşım yapan İl Başkanı Erden Köybaşı ise şunları kaydetti: “Muğla İl Başkanımız Zekican Balcı’nın ev sahipliğinde Ege bölgesi il başkanları toplantımızın ikincisini yaptık. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin ve MYK üyemiz Ulaş Karasu’nun katıldığı oldukça verimli geçen toplantılar gerçekleştirdik. Muğla Büyükşehir başkanımız Ahmet Aras ve Bodrum belediye başkanımız Tamer Mandalinci’ ye misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi