Yol açma çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk ekonomisinin can damarı olan tarımsal faaliyetlerin daha sağlıklı yürütülmesi ve vatandaşlarımızın tarlalarına daha rahat ulaşmasını sağlamak için yoğun gayret sarf ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Nurettin Güney; “Bozen Mahallesinde kırk yıldan bu yana ulaşılamayan tarlaların yolunu açıyoruz. Bu yol çalışmamız köy halkının üretimine son derece katkı sağlayacaktır. Ülke kalkınmasının köylerden başlayacağına inanıyorum. Susurluk Belediyesi olarak mücadelemiz, köylerimizin üretimine yardımcı olmak, üretimin önündeki engelleri kaldırmaktır. Amacımız köylerimizin refah seviyesini yükseltmek. Köy halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyin üzerinde. Bu mücadelemizde birlikte olduğumuz her bir personelime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bozen Mahallesi Muhtarı Mustafa Akça; “Belediye Başkanımız Nurettin Güney’e, Başkan Yardımcımız Sibel Sarı’ya, Muhtarlar Derneği Başkanımız Murat Şahin’e köyümüze verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Yollarımız yoktu tarlalarımız boş kalıyordu. Şimdi yolumuz açıldı, çok güzel oldu. Tarlalarımız değerlendi, topraklarımız değerlendi. Halkımız memnun. Allah razı olsun belediye başkanımızdan” diye konuştu.

Sultançayır Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin; “Şimdi artık bu bölgedeki tarlalara traktör, biçerdöver gelebilecek, ekim yapılabilecek. Ülkemiz ekonomisine, tarıma katkı sağlanacak. Yolun açılmasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Köy halkı sakinleri de “Dedelerimizden, atalarımızdan kalan verimli arazilerimiz var ama bugüne kadar çalışamıyorduk, tarlalarımızı işleyemiyorduk. Neredeyse tarlalarımızı satmaya karar vermiştik. Şimdi açılan yolumuzdan duyduğumuz memnuniyet kelimelerle anlatılmaz. Artık tarlalarımızı gönül rahatlığıyla ekebileceğiz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” diye konuştular.