Alibeyköy Mahallesi ana yol güzergâhı üzerinde bulunan evler yıllarca su baskınına maruz kalmakta ve vatandaşlar büyük bir sıkıntı çekmekteydi.

Yol durumunu Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Şahin ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurettin Güney, mahalle sakinleriyle istişare ederek, yolun yeniden yapılarak  mağduriyetin giderilmesini sağladı.

Belediye Başkanı Nurettin Güney; “Alibeyköy Mahallesinde yol kenarında bulunan evler yıllarca su baskınına maruz kalmaktaydı. Mağdur  olan neresi kim olursa olsun mağduriyetlerini gidermek için Susurluk Belediyesi olarak onların yanlarındayız. Bizim mücadelemiz, köylerimizin üretimine yardımcı olmak, üretimin önündeki engelleri kaldırmaktır. Köy halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyin üzerindedir.” ifadelerini kullandı.

Alibeyköy Mahallesi Muhtarı Barış Memiş; “Belediye Başkanımız Nurettin Güney’e, Başkan Yardımcımız Sibel Sarı’ya, Muhtarlar Derneği Başkanımız Murat Şahin’e yol çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.