Guide Sensmart, Big 5 Global 2023’te ürün ve çözümlerini sergiledi.

Guide Sensmart, Big 5 Global 2023’te ürün ve çözümlerini sergiledi.
Big 5 Global 2023, 4 Aralık – 7 Aralık tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlendi. Sektörün önemli etkinliklerinden bir olan ve dört gün süren fuar, dünyanın dört bir yanından seçkin HVAC ekipmanı üreticilerini, tedarikçileri ve sektör uzmanlarını bir araya getirdi.
Guide Sensmart, fuarda çevrimiçi izleme, el tipi termal görüntüleme ürünleri ve birden fazla sektöre hitap eden uygulama çözümlerini sergiledi. Şirket etkinlikte, sunduğu HVAC testi ve ekipman arıza tespitinde yaygın olarak kullanılan el tipi termal kameraların yanı sıra, güç enerjisi, güvenlik izleme ve endüstriyel sıcaklık ölçümü gibi uygulamalar için 24 saat çevrimiçi izleme yapabilen çevrimiçi termografi ürünlerini de sergiledi.
Buna ek olarak, Consumer Electronics Show (CES) 9-12 Ocak 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Las Vegas Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Guide Sensmart bu etkinlikte, akıllı üretim, tüketici elektroniği ve akıllı evler için yeni termal kameralar ve kızılötesi uygulama çözümlerini sergileyecek.