Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“EN SERT MUHALEFETİ YAPACAK PARTİ OLACAĞIZ”

Bandırma’yı ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, basın ile bir araya geldi. Özdağ, “Seçimlerde çok etkileyici bir sonuç alacağını düşünüyoruz.”dedi.

Bandırma’yı ziyaret eden Zafer

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Bandırma’ya ziyaret düzenledi. Panderma Port Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Özdağ, seçimler ile ilgili konuştu. Toplantıda; Zafer Partisi İl Başkanı Erhan Ötegen, Bandırma Belediye Başkan Adayı Ahmet Kılıç, İlçe Başkanı Ayşe Topuz Kurt, Genel İdare Kurulu Üyeleri ve Başkanlık Divani üyeleri bulundu.

“EN SERT MUHALEFETİ YAPACAK PARTİ OLACAĞIZ”

Zafer Partisi olarak 81 ilde 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarının devam ettiğini belirten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Zafer Partisi’nin 31 Mart Seçimlerinde çok etkileyici bir sonuç alacağını düşünüyoruz. Çünkü halk, partimizi büyük bir ilgiyle kucaklıyor. Türk gençliği Zafer Partisi’nin arkasında saf tutmaya başladı. Biz mevcut süreçten ve ivmeden dolayı çok mutluyuz. Bu seçimin sonucunda Zafer Partisi’nin seçim sonrasında gerçekleştirilmesi hedeflenen, Anayasa’nın 3 maddesi ve 66’ncı maddeyi kapsayan değiştirme girişimlerine karşı en sert muhalefeti yapacak parti olacağını biliyoruz.” dedi. Özdağ toplantının ardından Bandırma Ticaret Odası’nı ve Zafer Partisi İlçe Binası’nı ziyaret etti.