Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in makam odasında bir vatandaşı İYİ Parti’ye üye yapması büyük tepki topladı.

Belediye başkanlığı makamının siyasete karıştırılmasına tepki gösteren MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Belediye başkanı olduğu gün parti rozetini çıkartıp Türk bayrağı rozetini takma şovunun hakkını vermeli, İP ilçe başkanlığı sevdasından vazgeçmelidir. Bu suç cezasız kalmamalıdır” dedi.

İYİ Partili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in, belediye başkanlığı makamında bir vatandaşı partiye üye yapıp, sosyal medyada paylaşması büyük tepki çekti.  Nurettin Güney, makamına gelen vatandaşı partiye üye yaptıktan sonra ” Bugünü kutlamaya devam ederken İYİ Ailesine de katılım devam ediyor. Sevgili Abim.. hoşgeldin aramıza aynı yolda güçlenerek iktidar yolunda yürüyoruz. Susurluk İYİ çok şükür” ifadelerine ilk eleştiri MHP İl Başkanı Ekrem Göksel Yüksel’den geldi.

YÜKSEL: “GEREĞİ YAPILMALI”
Nurettin Güney’in belediye başkanlığı gibi halkın makamında siyaset yaptığına dikkat çeken Yüksel, ” Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, milletin makamında siyasi parti üye çalışması yapmanın suç olduğunu, ne siyasi ahlaka ne de etik değerlere uygun olmadığını anlamalı, uzun yıllar giydiği üniforma altında öğrenemediklerini kendisine sürekli hatırlatmalıdır. Belediye başkanı olduğu gün parti rozetini çıkartıp Türk bayrağı rozetini takma şovunun hakkını vermeli, İP ilçe başkanlığı sevdasından vazgeçmelidir. Bu suç cezasız kalmamalı, yetkililer tarafından gereği yapılmalıdır” dedi.