Susurluk Anadolu Lisesi, uzun uğraşlar sonucunda nitelikli liseler kapsamına alınarak Milli Eğitim Bakanlığı’nca proje okul olarak onaylandı. AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Susurluk Anadolu Lisesi’nin nitelikli okul olmasından emeği geçen ve süreci yakinen takip eden Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’e teşekkür etti.

AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’ın talebi ve Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’in girişimleri sonucunda  ilçeye nitelikli okul kazandırmak için Milli Eğitim Bakanlığına yapılan girişimler sonuç verdi. Susurluk Anadolu Lisesi nitelikli liseler kapsamına alınarak Milli Eğitim Bakanlığı’nca proje okulu olarak onaylandı.  AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’in projenin başından sonuna kadar Bakanlık’ta nezninde tüm girişimleri gerçekleştirdiğini kaydeden Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “İlçemizin gözde eğitim kurumu Susurluk Anadolu Lisesi nitelikli liseler kapsamına alınarak, Milli Eğitim Bakanlığımızca “proje okul” olarak onaylandı. Milletvekilimiz Pakize Mutlu Aydemir’in gerçekleştiği girişimler sonuçlandı. Bundan sonraki süreçte öğrencilerini LGS sınav puanına göre kabul edecek olan lisemiz, eğitim hayatlarını sürdürebilmek için farklı il ya da ilçelere gitmek zorunda kalan başarılı öğrencilerimize kucak açacağı gibi birçok kıymetli gencimizi de yatılı sistemi ile bölgemize çekecektir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Susurluk’umuza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti Susurluk’un genç ve başarılı İlçe Başkanı Melih Bağırgan, ilçeye yeni değerler kazandırmaya devam ediyor. Büyükşehir ve merkezi hükümetin imkanlarını Susurluk’a yönlendiren Bağırgan’ın son kazanımı Susurluk Anadolu Lisesi’nin nitelikli okullar arasına alınması oldu.