Tam kadro olarak Ankara’da yapılan Büyük Kongreye katılım gösteren Deva Partisi İl Başkanlığı, kongre sonrası hiç vakit kaybetmeden Balıkesir’de saha çalışmalarına yeniden başladı.

Deva Partisi’nin İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’in ve ekibinin, azimli sıkı bir çalışma içerisinde olmaları, pandemi sürecinin daha da derinleştirmiş olduğu sıkıntıları azaltmak adına vatandaşlarla bir araya gelmeleri büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Vatandaşlarla yüz yüze kurulan iletişimin sonucunda, partilerinin çözüm politikalarını anlatma şansı elde eden Deva Partili üyeler,  görmüş oldukları ilginin kendileri için bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Yapılan saha çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yapan Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ‘’Arkadaşlarımızla yaptığımız saha çalışmalarına baktığınızda sizler de göreceksiniz ki, vatandaşlarla iletişim halinde olan tek siyasi parti biziz.  Yani DEVA Partisi.  DEVA Partisi’nin yüklenmiş olduğu, çözüm üretmeye yönelik misyonun sokağa yansımasıdır her daim sahada olma gayretinde olmamız ve vatandaşlarımızın dertlerine kulak veriyor olmamız.  Bizler, ayrıştırmadan, vatandaşa karşı sesinizi yükseltmeden de politika yapılabileceğini gösteriyoruz. Dertlere DEVA olacağız diye yola çıkmış olan benim ve arkadaşlarımın da gayretleri, Balıkesir’imizi ve Balıkesir’li vatandaşlarımızı, yıllardır özlemini duydukları güzel günlere kavuşmalarını sağlamak için atılan adımlardır. Çözüme yönelik hamlelerimizdir. Hep birlikte, korkmadan, doğru bildiğimizi yapmaktan ve söylemekten çekinmeden yolumuza DEVA’m edeceğiz. Bundan sonra bizi çok daha sık olarak sahalarda göreceksiniz.  Hep birlikte dayanışma duygusu içerisinde Dertlere DEVA olacağız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.