Gaziantep’te odun ateşinde el açması olarak yapılan tereyağlı baklavalar Balıkesir’de Hasıraltı Baklava çatısı altında müşterilerle buluşuyor. İşletmede ayrıca Biberzade adlı Adıyaman’ın etsiz çiğköftesi ve Alpedo marka Kahramanmaraş dondurmasının satışı yapılıyor.

Gaziantep’in meşhur el açması, tereyağlı, odun ateşinde pişen dillere destan baklavaları Hasıraltı Baklava markasıyla Balıkesirlilerle buluştu. İşletmeciliğini Çağrı Ünal ve Arif Can İlhan’ın yaptığı Hasıraltı Baklava, 25 liradan başlayan cevizli baklavalarından 110 liraya tereyağlı odun ateşinde pişen Antep fıstıklı baklavalarına kadar her keseye hitap ediyor. Baklavanın yanı sıra işletmede Bibarzade adlı Adıyaman etsiz çiğköfte ve Alpedo adlı Kahramanmaraş dondurması da bulunuyor. 1 Sakarya Mahallesi Eskibeyköy Yolu Caddesi No:1-A Karesi Spor Toto Park karşında 420 metrekare büyüklüğe sahip dükkanda hizmet veren Hasıraltı Baklavaları işletmesinin kırbahçesi kısmı da bulunuyor.

HER AYINDA 1’NDE 1 KİLO BAKLAVA ALANA 1 KİLO ÇİĞ KÖFTE

Her ayın 1’inde 1 kilo baklava alana 1 kilo çiğ köfte hediye kampanyasıyla vatandaşa ulaştıklarını belirten İşletme Sahibi Çağrı Ünal, “Balıkesirli hemşerilerimizı, Gaziantep’in dünyaca ünlü dillere destan baklavalarıyla buluşturuyoruz. Ürünlerimiz günlük olarak Gaziantep’den merkezinden geliyor.  Hizmete açılalı kısa bir süre olmasına rağmen vatandaşlarımız tereyağlı, el açması, odun ateşinde pişen baklavalarımızı çok sevdi”dedi.