DEVA Partisi Altıeylül İlçe Başkanı Mustafa Kemal Mutluer ve yönetim kurulu üyeleri, IRAK’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde, PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ümit Gıcır’ın ailesini Altıeylül ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde ziyaret ettiler.

‘Pençe Kartal 2’ operasyonu esnasında yapılan mağara aramasında naaşına ulaşılan Uzman Çavuş Ümit’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren heyet, kederli aileye başsağlığı diledi.

Babalar günü vesilesi ile şehit aileleri ile temas kuran ve yakın tarihte şehit olan Balıkesir’imizin evladı Ümit Gıcır’ın babasını yılın babası olarak ilan eden Mutluer ve Yönetim kurulu üyeleri üzüntülerini dile getirdiler. Şehidimiz adına, O’nun anısını yaşatmak üzere, Türk Eğitim Vakfı’na ihtiyaç sahibi bir kız evladımız için, bağışta bulunan heyet adına konuşan Başkan ‘’Vatan savunması görevini gerçekleştirirken hain pkk teröristleri tarafından şehit edilen Balıkesir’imizin evladı merhum Ümit Gıcır kardeşimizi tekrar anmak ve kederli ailesini taziye ziyareti gerçekleştirmek adına bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Maalesef gencecik bedenleri bir bir toprağa veriyoruz. Ülke sınırlarımızı korumak, ülke menfaatlerini gözetmek uğruna toprağa düşen evlatlarımızı rahmet le anıyoruz. Şüphesiz hiç kolay değil. Kanınızı, canınızı toprağa vermek hiç kolay değil ama vakur duruşlarını taktir etmemek te elde değil. Vatan saolsun diyerek düşmanlara korku salan bu kutsal güruh dosta da güven vermektedir. Biz Musa Babamızı yılın babası ilan ettik. Bizler de onun birer evlatlarıyız. Hiç üzülmesinler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği üzere, ne kadar oyun oynanırsa oynansın, ilelebet payidar kalacaktır. Bizler DEVA Partisi teşkilatları olarak şehit ailelerimizin daima yanındayız. Şehitlerimizin anılarını yaşatacağız. Şehit aileleri yalnız değildir. Kendilerine nazik misafirperverliklerinden ve böyle evlatlar yetiştirdiklerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.’’