Bekir hocayı aradık. Yavuz Subaşı’nın ‘Popili-Çengelköy hıyarlı’ tweetlerini okuduk. “Hocam psikiyatrik olarak görüşünüz nedir?” dedik. Dr. Ceylan hiç eveleyipgevelemedi “Tam bir psikolojik vaka. Bunu bir daha aday yapmasınlar” dedi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın, CHP Milletvekili Ensar Aytekin tarafından ifşalanan tweetleri, ortalığı ayağa kaldırdı. YENİSÖZ Haber Merkezi, Subaşı’nın oldukça garip paylaşımlarının altında yatan ruh halini ünlü Psikiyatrist Dr. Bekir Ceylan’a sordu. İşte Dr. Ceylan’ın uzman görüşü:

“Tam bir psikolojik vaka. Yaptığı paylaşımlarda verdiği mesajlar ve kullandığı dil psikolojisinin bozuk olduğunu ortaya koyuyor. Bu seviyede paylaşım yapan birisinin mecliste de sağlıklı çalışacağını düşünmüyorum. Yaşına ve mevkiine uygun davranışlar sergilemiyor. AK Parti kesin olarak bir sonraki dönem bu kişiyi yeniden aday yapmamalı…”

Dr. Ceylan, daha önce de Subaşı’nın futbolcu Mesut Özil’le kendisini sarmaş dolaşmış gibi montajlattığı paylaşımını da “Yetersizlik hissi” olarak değerlendirmişti.

“Sayın vekilin kadına yönelik düşünceleri 21. yüzyılda kabul edilir gibi değil!”

Milletvekili Yavuz Subaşı’nın “Kılıbık olmadığım için ev işi, bulaşık, ütü değil kitaplarımı düzenliyorum” ve “Kadın hakkı diye bir şey olmaz. Hakkı erkek ismi…” şeklindeki tweetlerini değerlendiren Psikiyatrist Dr. Ceylan, “Milletvekili Sayın Subaşı’nın, kadınlara yönelik düşünce ve ifadeleri 21. yüzyılda kabul edilebilir bir şey değil. Dikkat çekme duygusuyla yapılmış son derece yanlış paylaşımlar” dedi.