Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez Yöneticilerini Balıkesir’de ağırlayan Deva Partisi, iade-i ziyarette bulundu.

İl Başkanları Toplantısı için, Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik ve GMYK Üyesi Kadircan Köşdere’den oluşan heyetle beraber Ankara’ya giden Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir Deva Partisi Genel Merkezi’nde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Genel Merkez düzeyinde ilk ziyaretlerini Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin’e gerçekleştiren heyet sonrasında sırasıyla; Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar,  Halkla İlişkiler Başkanı Ali Rıza Babaoğlan, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Mehmet Emin Ekmen’i ziyaret ettiler.

Görüşmeleri esnasında Balıkesir’li hemşerilerinin selam ve sevgilerini yöneticilere ileten ve yanında getirdikleri armağanları sunan Balıkesir İl Heyeti, son ziyaretlerini  Genel Başkan Ali Babacan’a yaparak programlarını tamamladılar.

Genel Merkez’de bulundukları temaslardan duydukları memnuniyeti dile getiren Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir “Partimiz İl Başkanları Toplantısı için geldiğimiz Ankara’da Genel Merkezimizde ziyaretler gerçekleştirmekten bizler de büyük keyif aldık; Balıkesir’imiz adına gurur duyduk.
Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan başta olmak üzere, bizleri ağırlayan bütün yöneticilerimize yürekten teşekkürü borç sayıyoruz. Balıkesir’imizi temsilen bugün burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gönüllülerimizin, üyelerimizin ve vatandaşlarımızın partimizden beklentilerini dile getirdik, yöneticilerimizle paylaştık. Bugün burada, Pandemi sürecinin de büyük etkisiyle, yükselmekte hız kesmeyen gıda fiyatlarının tüketiciye yönelik oluşturduğu sıkıntıları ve Balıkesir’imizin ülkemiz gıda tedarik zincirinde sahip olduğu stratejik öneme dair bilgilendirmelerde bulunduk. Gerek iklim krizi temelli, gerekse üretici girdi maliyetlerinin yüksekliğinden kaynaklı olarak tarımda yapılması gereken yeni planlamanın bir an önce hayata geçirilmesi gerçeğini dile getirdik, yaptığımız çalışmaları ortaya koyduk. Genel Merkez ve yerel söylemlerimizde gıda fiyatları üzerinden daha fazla yer vermemiz şarttır diyerek yol haritası belirledik. Gerek ben, gerekse ekip arkadaşlarım DEVA Partisi olarak karşılıklı güvene dayalı olan ilişkiler kurmanın çabasındayız. Şunu da belirtmeliyim ki; ortak akıl anlayışını organize akıl anlayışına doğru çevirmek zorundayız. Bunu yapmamızın ortak inanç yaratmamız adına şart olduğunu düşünüyor ve altını bir kez daha çizmek istiyorum.