AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı seçilen Ekrem Gökay Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.MHP Balıkesir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Canbey, Cumhur İttifakı’nın güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKI GÖNÜL İTTİFAKIDIR”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Cumhur İttifakı’nın gizli görüşmelerle, saklı ittifaklarla kurulmadığını belirterek; “Cumhur İttifakı, bir gönül ittifakıdır.” dedi.

AK Parti ve MHP’nin yapmış olduğu ittifakın milli ve şeffaf bir ittifak olduğunun altını çizen Canbey, şu değerlendirmelerde bulundu:”Cumhur İttifakı olarak aziz milletimizin önüne, birlikte omuz omuza yürüdüğümüzü apaçık belirterek çıktık. Hamdolsun milletimizin teveccühünü de her geçen gün daha fazla kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin hedeflerine ulaşma noktasında var gücüyle çalışıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz gibi, bundan sonra da ülkemizin hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma yolunda koşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YÜKSEL’i TEBRİK ETTİ 
MHP Balıkesir İl Kongresi neticesinde Balıkesir İl Başkanı Seçilen Ekrem Gökay Yüksel’i tebrik eden Canbey; “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Sayın Ekrem Gökay Yüksel’i ziyaret ettik. Kendisine ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunduk. Nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, kalbi Cumhur İttifakı için çarpan Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.