Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Avlu Projesi’nde gözler ikinci etap çalışmalarına çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, tamamlanma aşamasına gelen projeyi yerinde inceledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin kronikleşen sorunları bir bir çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Paşaalanı Mahallesi ve Karatepe’deki on yıllardır büyük bir sorun olarak ortada duran 18 uygulamalarını çözen Büyükşehir Belediyesi, bir süredir durma aşamasına gelen vizyon projelerde de vitese bastı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kentin en önemli sosyal yaşam alanı olan Avlu Projesi’nin ikinci etabının tamamlanması için düğmeye bastı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde Avlu projenin ikinci etabını bitirmeyi planlıyor.

BAŞKANLAR ÇALIŞMALARI TAKİP ETTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Avlu’da tamamlanma aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceledi. Yılmaz ve Orkan, Avlu ikinci etapta tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulduğunda şehrimizin sosyal hayatına da katkı sağlayacak. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.