Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CANBEY’DEN SARI’YA SERT TEPKİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, CHP Milletvekili Serkan Sarı’yı sert bir dille eleştirdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili

Canbey açıklamasında, “Sayın Serkan Sarı,
Son günlerde yine meydanı boş bulduğunu zannedip sağa sola sataşmaya başladın. Ancak şunu bil ki, meydan boş değil. Milletimizle birlikte sizi yakından takip ediyoruz ve ne yapacağınızı merak ediyoruz.
AK Parti’li ilçe belediyelerine yönelik gerçekle alakası olmayan algı operasyonları yapıyorsun. Şunu unutma: Algılar, er ya da geç gerçeklerle yüzleşir ve çöpe gider. Gerçekler ortaya çıktığında ise o algılar hiçbir anlam ifade etmeyecek.
AK Parti’li belediyelere saldırmak yerine, kazandığınız Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesine biraz hizmet etseniz, millet sizden hizmet bekliyor. Balıkesir’in birçok yerinde sivrisinek sorunu var, çöplerin toplanmadığına yönelik yoğun şikayetler alıyoruz. Pek çok mahallede su sıkıntısı yaşanıyor. BASKİ’ye söyleyin de, sondaj yapılması gereken köylere bir zahmet gidip işlerini yapsınlar.
Taş döşenmesi gereken mahallerimiz var, muhtarlarımızın taleplerini bir zahmet karşılayın.
Bazı mahallelerimize gidip doğalgaz sözü veriyorsun. Şu ana kadar bir kez olsun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızı ya da ilgili bakan yardımcımızı aradın mı? Doğalgazın kim tarafından nasıl getirileceği ortadayken ve bu işin hükümetin alanına girdiğini bilmene rağmen millete neden doğru söylemiyorsun.
Ayrıca, birçok yol yapılmayı bekliyor. CHP’li belediyeler bir zahmet milletin yol sorununu çözsün.
Üstelik suya yaptığınız zammı da AK Parti’ye fatura etmeye çalıştınız. Ama millet, bunun böyle olmadığını çok iyi biliyor. Siz, “suyu bedava vereceğiz” deyip ardından %58 zam yaparak CHP belediyeciliğinin nasıl olduğunu gösterdiniz.
Daha önce boynuna dürbün taktığında, “Şu su faturalarına da bir bakın” demiştim. Görünen o ki hâlâ millete gelen 4000-5000 liralık su faturalarını görmemişsiniz.
Millet size belediyeleri hizmet için emanet etti. Sağa sola saldırmak yerine biraz çalışın. Sizden çok şey beklemiyoruz. Yeter ki yaptığımız işleri bozmayın. Zaten 4 yıl sonra belediyeleri sizden geri alacak ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.