Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“GENÇLİK POLİTİKASI GELİŞTİRME” TOPLANTISINA BAÜN’DEN İKİ AKADEMİSYEN

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Politikası Geliştirme” toplantısına, Türkiye genelinden davet edilen 15 akademisyenden ikisi de Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenleri oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

“Türkiye’nin gençlik politikalarının araştırmaya ve kanıta dayalı bir şekilde geliştirilmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Araştırmaya Dayalı Gençlik Politikaları Toplantısı”, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu ile Türkiye’de gençlik alanında araştırmalar yapan 15 davetli akademisyenin ve bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirildi. BAÜN Necatibey Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Başkanı Dr. Abdullah Eker ve Özel Yetenekliler Anabilim Dalı Başkanı Dr. Yunus Emre Avcu da bakanlıkça yürütülen çalışmaya davet edildi. BAÜN akademisyenleri, özellikle dezavantajlı ve özel yetenekli gençlerin desteklenmesi ile ilgili görüşlerini toplantıda sundular.

 

AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu; ülkedeki gençlerin sorunları ve gelecekleri adına oldukça önem taşıdığını ifade ettiği toplantıyla birlikte Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’deki gençlerin aydınlık yarınlarına hep birlikte destek vermeyi amaçladıklarını dile getirerek, toplantıya katkı ve katılım sağlayan tüm akademisyenlere ve alan uzmanlarına teşekkür etti. Efendioğlu, Gençlik Politikaları Belgesinin de çalışmalar ışığında yenilenerek ülkemiz gençliğine daha nitelikli hizmet sunulmaya çalışılacağını sözlerine ekledi.