Deva Partisi Gönen’i ziyaret ederek temaslarda bulundular. Balıkesir’de ziyaretlerine hız kesmeden sürdüren Deva Partisi, yaptığı ilçe ziyaretleriyle ses getiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Manyas İlçe Başkanı Fatih Akol, Gönen İlçe İstişare Sorumlusu Necati Baydeniz ile İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ekip ilk önce Gönen Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Burada Oda Başkanı ve üyelerden oluşan bir heyet tarafından karşılanan Deva Partili Üyeler sonrasında, Gönen Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kahveciler Odası,  Süt Üreticileri Birliği, İYİ Parti Gönen İlçe Teşkilatı, Gönen Ticaret Odası ve Gönen Gürses Gazetesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Gönen sivil toplum kuruluşları; Deva Partisi vizyonunu ve  Balıkesir teşkilatını yakından takip ettiklerini, çok başarılı bulduklarını, İktidar partisi yetkilileri yada Milletvekillerinin kendilerini yalnız bıraktıklarını Deva Partisi’nin ezber bozacağını ve çok başarılı bulduklarını söyledi.

Ziyaretlerde konuşulan ana gündem maddesinin günden güne derinleşen ekonomik buhran olduğunu ifade eden Deva Partili Üyeler, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak çözüm üreten taraf olma gayretinde olduklarını ifade ettiklerini ve bu zor durumdan çıkışın her kesimin el ele vermesinin sağlanmasıyla mümkün olduğunu da sözlerine eklediklerini belirttiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir “Adını üzerinde bulunduğu verimli topraklardan alan Gönen İlçemizin kıymetli vatandaşlarına,
Sivil Toplum, Siyasi Parti ve Basın Temsilcilerini bizlere karşı gösterdikleri nazik yaklaşım ve misafirperverliklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz.  Bu kötü günlerin geride kalması için sergilediğimiz emeğin boşa olmadığını bize gösteren bir gün yaşadık hep birlikte.  Ülkemizin sorunlarını çözülmesi adına DEVA Partisi kadrolarına olan inancın sağlamlığına da tanıklık ettiğimiz bu günde vatandaşlarımıza söylemek istediğimiz sadece tek bir şey var; hiç kormayın, umut ve cesaret bulaşıcıdır. Deva Partisi dayanışmanın, birlikteliğin en büyük savunucularından birisidir.  aydınlık günlere kavuşabilmek için, gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakmak için biz buradayız ve Deva Partisi olarak, sizlerin yanında olmaktan, sizlerle yan yana olmaktan onur duymaktayız. Hep birlikte başaracağız.’’ Dedi.