Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İTİBARIMIZI GERİ KAZANACAĞIZ”

Uzun zamandır başkanlık için ismi geçen Bekkiler Metal Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı.

Uzun zamandır başkanlık için

Balıkesirspor Kulübünde başkanlık seçim tarihinin belli olmasının ardından uzun zamandır başkanlık için ismi geçen Bekkiler Metal Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki gerçekleştirdiği basın toplantısında adaylığını açıklayarak kulüp vizyonu hakkında önemli konulara değindi. Bekki, gerçekleştirdiği açıklamalarda Balıkesirspor’un geleceği için hedeflerini ve planlarını paylaştı. Başkan Adayı Bekki kurumsallaşmaya dikkat çekti, başarıyı Balıkesir ile birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Şu anda isim sponsorluğu için 2 firmanın başvuruda bulunduğunu söyleyen Bekki takımda gençlere yer verileceğini, teknik heyet ve transfer görüşmelerini ise yönetim içerisinden kurulacak transfer heyetinin yapacağını söyledi.

Bekki “Hata yapma lüksümüz yok, yeni yönetim kurulunu buna göre belirledik, sorunların üstesinden etkin bir şekilde geleceğiz. Taraftarlarımız bizlere güvensin. Yeni bir sayfa açıyoruz. Her zamankinden daha dirençli, daha motive, daha inançlı, daha mutluyuz. Planlarımız hiçbir şekilde sapmayacak. Önümüzdeki sezondan başlamak üzere hepimizin mutlu olacağı ve herkese doğrunun, iyinin, iyiliğin başarılı olacağımızı göstereceğiz. Başarıyı kurumsallaşarak ve ligler arası asansör geçişleri sürdürülebilirlik ve devamlılık arz eden başarı statüsüne taşıyarak dönüşümü gerçekleştireceğiz. İyi bir başlangıç yapacağız. Balıkesir’de birlikteliğe, ortak akla ve istişare kültürünü önemsiyoruz. Kadınların ve gençlerin ilgisini çekeceğiz, onları taraftar yapacağız. Ortak akıl, istişare ve ortak payda Balıkesirspor için Balıkesir’in dinamiklerini oluşturan belediyelerimiz, kurumlarımız, üniversitelerimiz, iş dünyamız, borsamız, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, basın kuruluşları ve halkımızın desteğini rica ediyoruz. Balıkesirspor gibi köklü değerlere hizmet edecek yöneticilik yapacak olan kişilerin temel özelliklerinin doldurdukları koltuklara değer katacak, hakkını verecek ve vizyonu ile rehberlik edecek bir gerçektir. Yeni dönemde delegelerimizin teveccühüne talip olan ekip olarak amacımız yaşadığımız bu güzel şehrin markası Balıkesirspor’a değer katmak, kulübümüzü üst liglere kalıcı çıkarıp kalıcı olmak hedefimizdir. Yönetim bir ekip ve kurumsal bir yapı işidir. Balıkesirspor da kurumsal yapıyı kuracağız” dedi.

Bekki Başkanlığındaki Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Abdullah Bekki, İsa Tamer Çelik, Volkan Altınöz, Ferit Gündoğdu, Sedat Sarıkaya, Serdar Akgül, Ceyhun Ercan, Emre Başoğlu, Aytuğ Yarmaz, Sercan Adın, Mehmet Baykan, Nurettin Asar, Bülent Avcıoğlu, Ümmet Şengül, Sadettin Akbaba, Mehmet Akkan, Hüseyin Atikler, İlker Kelemençe, Eralp Şayakçı.