Deva Partisi Balıkesir Dursunbey’de 1. Olağan İlçe Kongresi’ni, gerçekleştirdi. Kongre öncesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan, İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Kadircan Köşdere, Dursunbey İlçe Koordinatörü Volkan Kör İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarından oluşan heyetin ilk adresi Dursunbey Belediye Başkanlığı oldu.

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden ve hediye takdiminde bulunan Deva Partililer, Başkan Bahçavan’a çalışmalarında başarılar dileyerek makamından ayrıldılar.

Sonrasında Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na geçerek Oda Başkanı Oğuz Çakırcalı ve oda üyeleriyle buluşan ve Dursunbey’in ekonomik anlamda gelişmesi, esnafın daha fazla mağdur edilmemesi adına açıklamalarda bulunarak Deva Partisi’nin çözüm politikalarını sıralayan heyet, nazik karşılamalarından ve misafirperverliklerinden ötürü Oda Başkanı Çakırcalı’ya teşekkür ederek, Dursunbey programına devam etti.

İlçe Kongresine geçmeden hemen önce Dursunbey İlçe Teşkilat Binası’nın açılışını da hep birlikte alkışlar eşliğinde gerçekleştirilmesinin ardından söz alarak bir konuşma yapan Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Kadircan Köşdere şunları söyledi “Partimizin Balıkesir’de hızla teşkilatlanmasına hep beraber tanık olmaktayız.  Başta İl Başkanımız Kemal Bey olmak üzere, emeği olan herkese, bütün partili yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. DEVA çatısı altında bizlerle olmak isteyen Dursunbey’li bütün vatandaşlarımızı aramıza katılmaya, teşkilat binamıza bir çayımızı içmeye davet ediyorum.  İlçe Teşkilat Binamızın vatanımıza, milletimize, partimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ Dedi

İLÇE BAŞKANI MESUT ÇETİN OLDU

Dursunbey Öğretmen Evi’nde başlayan Deva Partisi Dursunbey 1. Olağan İlçe Kongresinde, yapılan açılış ve selamlaşma konuşmalarından sonra oylamaya geçildi.
Oylamanın sonucunda Deva Partisi Dursunbey İlçe Başkanı olarak belirlenen isim Mesut Çetin oldu. Kongre sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Deva Partisi İl Başkanı Av. Kemal Aydemir  “Balıkesir İl Teşkilatı olarak çalışmalarımız hız kesmeden sürecek. Mesut Çetin Başkanımızı kutluyor, bütün yol arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.