Deva Partisi Balıkesir İl Teşkilatı Edremit 1. Olağan İlçe Kongresini tamamladı.

Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir önderliğinde, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarından oluşan kalabalık bir heyetle Edremit İlçe Kongresine katılım sağlayan Deva Partisi üyeleri esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. Çeşitli STK’larla da görüşmelerde bulunan heyet son olarak Edremit İlçe Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı da makamında ziyaret ederek sorunları çözme sürecinde katkı ve desteğe hazır olduklarını belirtti.

Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ‘’Bugün el birliğiyle, dayanışma içerisinde Edremit İlçe Kongresini gerçekleştireceğiz.  Bir araya getirmeyi başardığımız nitelikli ve liyakat sahibi ekibimizin daha da büyümesine sizlerle beraber tanık olacağız. Balıkesir’imizin güzide ilçesi Edremit için elimizden ne geliyorsa yapmaya, destek olmaya DEVA Partisi olarak hazır olduğumuzu bir defa daha belirtmek isterim. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu çok iyi kavramış bir ekip olarak, var olan her soruna ilişkin çözüm politikamız hazır durumdadır. Hiç kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden, çatışmacı bir dilden uzak durarak yol haritamıza uygun bir şekilde hareket etmekteyiz. Dertlere DEVA olmak gerekiyor, bizler de bunun sorumluluğunu ve bilincini taşımaktayız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’

Yapılan görüşmelerin ve ziyaretlerin sonrasında kongrenin yapılacağı salona geçildi. Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Heyetinin yanı sıra, Kurucular Kurulu ve GMYK Üyesi Kadircan Köşdere’nin de katıldığı Edremit 1. Olağan Kongresinde açılış ve selamlama konuşmalarının sonrasında oylamaya geçildi. Oylamanın sonucunda Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı olarak İş İnsanı Tevfik Çelik seçildi.