Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan Balıkesirli Samet A. eşi “Boşanmak istiyorum” diyince çılgına döndü. Gözü dönen cani baba önce eşi Tuğba’yı, sonra da 2 yaşındaki kızı Tuana ile 11 aylık oğlu Selman’ı katletti

Avusturya’nın başkenti Viyana’nın güneyindeki Baden bölgesinde bulunan Kottingbrunn kasabasında büyük bir dram yaşandı. 31 yaşındaki Balıkesirli Samet A., 29 yaşındaki eşi Tuğba ve iki yaşındaki kızı Tuana’yı bıçaklayarak öldürdü. Cinnet getiren Samet A., 11 aylık oğlu Selman’ı ise boğdu. Hastanede yaşam savaşı veren bebek, dün sabah yaşamını yitirdi. Samet A., cinayetlerden sonra polisi arayarak, olayı haber verdi ve teslim oldu.

EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Polisi arayan Samet A., “Ailemi öldürdüm” dedi. Polis ve ilkyardım ekibi anında ailenin evine gitti. Burada Tuğba A.’nın ve 2 yaşındaki Tuana’yı hareketsiz yattığını gören ilkyardım ekibi, yaşama döndürmek için büyük çaba gösterdi. Ancak tüm çabalara rağmen anne ve kızı kurtarılamadı. Babanın, eşi ve kızını defalarca bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

BOŞANACAKTI İDDİASI

İlkyardım ekibi bu sırada babanın boğarak öldürmeye çalıştığı 11 aylık Selman’ın daha yaşadığını farketti. Küçük yavru ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağman Selman bebek de yaşamını yitirdi. Balıkesirli Samet A., tutuklandı.

YETİMHANEDE BÜYÜMESİNLER DİYE ÖLDÜRMÜŞ

Turizm acenteciliği yapan Samet A., emniyette verdiği ifadesinde, eşiyle tartışmaya girdiklerini, karşılıklı olarak birbirlerine vurduklarını ve o an mutfak bıçağıyla eşi Tuğba A.’yı defalarca bıçakladığını anlattı. Samet A., polisin çocukları neden öldürdün sorusuna ise; ‘’eşimin öldüğünü anlayınca, hapishaneye gireceğimi düşündüm. Çocukların yetimhanede büyümemesi için, onları da öldürdüm’’ dedi. Daha sonra polisi arayarak teslim oldu.

HAPİSTE OLAY ÇIKARDI

Eşi Tuğba, iki yaşındaki kızı ve 11 aylık oğlunu öldürmekten dolayı tutuklanan Balıkesirli Samed A. adli işlemler sonucunda Wiener Neustadt Hapishanesine götürüldü.Pazartesi sabahı Wiener Neustadt Hapishanesinde, Samet A., bir mahkumla girdiği kavga sonucu, mahkumu kafasından yaraladığı bildirildi. Wiener Neustadt Hapishanesinden yapılan açıklamaya göre, Samet A. pazartesi günü hakim karşısına çıkarılacaktı. Ancak çok sayıda kolluk güçlerinin müdahale etmesine rağmen, Samet A.’yı hapishanenin yan tarafında bulunan adliye binasına getiremediler. Samet A., güvenli bir hücreye yerleştirildi.