Gerçek Ülkücüler hakettikleri yere gelmeye başladı

MHP’DE DEĞİŞİM RÜZGARI

Gökay Yüksel’in İl Başkanlığı’na atanmasının ardından MHP Balıkesir’de şahlanışa geçti

Gökay Yüksel’in referansıyla Edremit’e Halil Görmen, Ayvalık’a Mehmet Sıray, Karesi’ye ise Burak Boduroğlu atandı. 3 başkan da Ülkü Ocakları kökenli…

MHP ÖZE DÖNÜYOR

Milliyet Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı’na Ekrem Gökay Yüksel atanmasının ardından değişim rüzgarları esmeye başladı.  Karesi, Ayvalık ve Edremit ilçe başkanlıklarına Ülkü Ocakları kökenli üç genç isim atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanlığı’na Ekrem Gökay Yüksel’in getirilmesiyle başlayan değişim süreci ilçe başkanlıklarıyla devam ediyor. Yönetim oluştururken ülkü ocakları kökenli isimlere ağır veren Başkan Yüksel, ilçe başkanlıkları atamalarında da bu tutumunu devam ettirdi. Bir süredir ilçelere yönelik detaylı bir çalışma yürüten Ekrem Gökay Yüksel’in MHP Genel Merkezi’ne önerisiyle Karesi İlçe Başkanlığına Ceyhun Demirkıran’ın yerine Burak Boduroğlu, Ayvalık İlçe Başkanlığına Ali Atalay’ın yerine Mehmet Sıray ve Edremit İlçe Başkanlığı’na ise Ahmet Kabaklı’nın yerine ise Ülkü Ocakları İl Başkanı Halil Görmen atandı.  Ülkü Ocakları kökenli, genç, camianın sevilen üç isminin ilçe başkanı olarak atanması partide memnuniyetle karşılandı. Balıkesir’de öze dönüş olarak yorumlanan atamaların önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam etmesi bekleniyor.