Meral Akşener, İsmail Ok’un kendisinde yarattığı hayal kırıklığını böyle ifade etti. Aslında Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliydi. Ok hem kendi ağladı hem de ablasını ağlattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 1. Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı. İYİ Parti’li belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin katıldığı çalıştayda konuşan Meral Akşener, “31 Mart Seçim gecesi sonuçların ardından Balıkesir’i kaybedince oturup, ağladım” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere, CHP, Balıkesir’de Milletvekili Ahmet Akın’ı aday göstermiş, Akşener ve ekibinin CHP’li kurmaylarla yaptığı sıkı pazarlıkta Akın kurban olmuş ve İsmail Ok, Millet İttifakı’nın adayı yapılmıştı. Aslında son genel seçimlere bakıldığında istatistikler Millet İttifakı’nı şanslı gösteriyordu ama hani şarkıda da diyor ya “Yanlış zaman, yanlış insan”… İsmail Ok, nobranlığıyla, kabalığıyla ve ucuz siyaset anlayışıyla seçimi kaybettirdi. Akşener belki ağladı ama Ok’u tercih ederek kendi etti kendi buldu.

Meral Hanım hiç ağlamayın. Kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz! O
dönemki manşetlerimiz ortada. İşin sonunun böyle olacağını biz söylemiştik.