Pazar günü Akhisarspor’la çok önemli bir maça çıkacak olan Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarına dün kulüp tesislerinde toplanarak saat 17.00’de İsmail Akçay Atletizm Pisti’nde start verdi.

TFF 1. Lig 15. Hafta karşılaşmasında sahasında Akhisarspor’u konuk edecek olan Balıkesirspor, hazırlıklara start verdi. Dün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde toplanan kırmızı beyazlılar, ilk antrenmanını Balıkesirspor teknik sorumlusu Ramazan Kurşunlu yönetiminde saat 17.00’de İsmail Akçay Atletizm Pisti’nde gerçekleştirdi.

Lig’te hafta sonu çok önemli bir maça çıkacak olan kırmızı beyazlılar, haftayı 19 puanla tamamladı. İstanbul deplasmanından alınan bir puan ile, sıralamada ki yerini koruyan Balkes, evinde oynayacağı Akhisarspor karşısında 3 puan için çıkacak. Karagümrük karşısında puan için savunma ağırlıklı kadro ile sahaya çıkan kırmızı beyazlılarda, teknik direktör Ramazan Kurşunlu’nun Akhisar karşısında farklı bir 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. 2 forver Aly Malle ve Rahmi Anıl Başaran’ın yanı sıra kendine ilk 11’de yer bulamayan Doğa İşeri’nin bu maçta şans bulup bulamayacağı maç saatinde belli olacak.