Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SINDIRGILI EKİP’TEN GÜÇ GÖSTERİSİ

2024 yılı Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Geleneksel Türk Okçuluğu turnuvaları Balıkesir Üniversitesi Alparslan Türkeş Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi. Yapılan turnuvada kıyasıya mücadele eden Sındırgılı ekip aldıkları madalyalar ile ilçelerini gururlandırdı.

2024 yılı Gençlik Merkezleri

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen turnuvaya Balıkesir genelinden birçok gençlik merkezi katıldı. Türk okçuluğunun geleneksel ve köklü bir spor dalı olarak ön plana çıktığı turnuvada, gençler hem spor yapmanın keyfini yaşadı hem de dostluk ve dayanışma içinde rekabet etti. Sındırgı ilçesini temsil eden Antrenör Kürşat Coşkun yönetimindeki ekip, turnuvada gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekti. Kıyasıya mücadele eden ve büyük bir özveriyle turnuvaya katılan gençler, aldıkları madalyalarla ilçelerini gururlandırdı. Sındırgı gençlik merkezi sporcularından madalya alan gençler ise şu şekilde; Erkekler il 1’ncisi Emre Karakuyu, kızlar il 1’ncisi Canan Köse, kızlar İl 2’ncisi Hilal Albayrak.

“HERKESİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM”

Sındırgı gençlik merkezi ekibi ile gurur duyan Antrenör Kürşat Coşkun, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Türk Okçuluğu turnuvasında, Sındırgılı ekibimizin gösterdiği başarıyla gurur duyuyorum. Bu başarı, sadece madalyalarla ölçülebilecek bir başarı değil, aynı zamanda disiplin, azim ve kararlılıkla şekillenmiş bir yolculuğun da ürünüdür. Sporcularımız, turnuvada büyük bir özveriyle çalıştılar ve sahaya en iyi performanslarıyla çıktılar. Gösterdikleri mücadele ruhu, takım ruhu ve dayanışma duygusu, gerçekten takdire şayan. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum” dedi.