Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“DAVASINA KAYBETTİRENLERLE DEĞİL KAZANDIRANLARLA YOLA ÇIKTIK”

Cumhur İttifakı AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Beyoğlu Caddesi’ndeki seçim ofisinin açılışına katıldı

Cumhur İttifakı AK Parti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ve partililerin yer aldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Altıeylül’e hizmet için yola çıktıklarını belirten Eray, “ Bizler bu yola davasına kaybettirmek için yola çıkanlarla değil kazandırmak için yola çıkanlarla birlikteyiz. 31 Mart yerel seçimlerinde yüksek oyla sandıktan çıkıp Altıeylül’e hizmet edeceğiz” dedi.

 

YILMAZ PROJE

LANSMANINA HAZIRLANIYOR

 

Balıkesir’in tüm ilçelerine ayrım yapmaksızın hizmet ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni döneme ait projelerin lansmanını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceklerini ifade etti.  Yılmaz, “Balıkesir’in 20 ilçesinden birbirinden güç alarak daha kaliteli daha huzur ve güvenli şehirler oluşturmak istiyoruz.  Sosyal hayatı dengeleyecek birçok projemizin yakında lansmanını açıklayacağız. Bu ofisimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.