Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“ALTIEYLÜL’DE KIRAT’I ŞAHLANDIRACAĞIZ”

Demokrat Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Selim Boyar, Kırat’ın Altıeylül’de yeniden şahlanacağını belirtti. Balıkesir’deki seçmenin merkez sağa yakın olduğunu ve Demokrat Parti’yle bir gönül bağının bulunduğunu kaydeden Boyar, “Balıkesir’den bakan, milletvekili ve belediye başkanları çıkardık. Balıkesir’in her yerinde eserlerimiz var. Vatandaşımızla olan gönül bağını gittiğimiz her yerde görüyoruz.” dedi.

Demokrat Parti Altıeylül Belediye

Demokrat Parti’nin Balıkesir’in her noktasında eserlerinin olduğunu dile getiren Altıeylül Belediye Başkan Adayı Selim Boyar, 31 Mart’ta Altıeylül Belediyesi’ni kazanacaklarını kaydetti. Seçim çalışmalarına kırsal mahallelerden başladıklarını ifade eden Boyar, “Ben Balıkesir’in yerlisiyim. Vicdaniye Mahallesi’nde büyüdüm. Eğitim hayatım Balıkesir’de geçti. 1978-1995 yılları arasında Bağ-Kur’da İl Müdür Yardımcılığı, 1995 yılından sonra da Balıkesir Üniversitesi’nde Daire Başkanlığı görevlerinde bulundum. Emekli olduktan sonra aileden beri gelen gönül bağımın olduğu Demokrat Parti’ye kayıt oldum. Partimin görevlendirmesiyle de Altıeylül Belediye Başkan Adayı olarak vatandaşlarımızın karşısına çıkıyorum” dedi.

“İŞE KÖYDEN BAŞLAŞACAĞIM”

Belediye başkan adaylığına karar vermesiyle ilgili süreçle hakkında da konuşan DP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Selim Boyar, “Ben 45 yıl devletime hizmet ettim. Belediye başkan adaylığı görevini de bir devlet hizmeti olarak görüyorum. Seçim çalışmalarıma kırsal başladım. Köylü aç kalırsa şehirde insanlar doyamaz. Biz köylümüzün üretmesi, kazanması ve mutlu olması adına üzerimize ne görev düşerse yapacağız. Köy ziyaretlerimizde insanlar mevcut durumlarından mutlu olmadıklarını ifade ediyor. Gençler köyde geleceklerini göremiyor. Eğer seçilirsem çalışmalarıma köylerden başlayacağım. Kırsaldaki vatandaşlarımıza tohum, gübre yardımlarından bulunup üretim maliyetlerini düşüreceğim. Hem köylümüz ucuza üretip sattığı üründen fazla para kazanacak hem de kentte yaşayan vatandaşlarımız uygun fiyata gıdaya ulaşacak” dedi.

“BALIKESİR’İN DEMOKRAT

PARTİ’YLE GÖNÜL BAĞI VAR”

Balıkesir’deki seçmenin merkez sağa yakın olduğunu ve Demokrat Parti’yle bir gönül bağının bulunduğunu kaydeden Altıeylül Belediye Başkan Adayı Selim Boyar, “Balıkesir seçmeni çok partili seçimlerin başladığı günden bu yana merkez sağa yakın olmuştur. Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi gibi merkez sağın temsilcilerine oy vermiştir. Daha önce bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları çıkardık.  Balıkesir’in her yerinde eserlerimiz var.  Vatandaşla olan gönül bağını gittiğimiz her yerde görüyoruz. Köye geldiğimiz için mutlu olan insanlara şahit oluyoruz. Onlara mevcut siyasi sistemde alternatifsiz olmadıklarını, mazisi hizmet ve eserlerle dolu Demokrat Parti’nin belediyeyi alması durumunda yapacaklarımızı anlatıyorum” dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİNE DOKUNAN PROJELER

Belediyeciliğin halkın sorunlarını çözüme kavuşturmak ve yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu ifade eden DP Altıeylül Belediye Başkan Adayı Selim Boyar, “Seçilmemiz durumundan ilk köylerimizden başlayacağız. Köylerimize daha fazla üretmeleri için tohum, gübre desteği sağlayacağız. Altıeylül, Balıkesir’in en büyük ilçelerinden biri ancak ilçemizin bir kent meydanı ve çarşısı yok. İnsanlar hala Zağnos Paşa Cami etrafında buluşuyor. Altıeylül ilçemize yakışır bir çarşı ve kent meydanı yapacağız.  Ailelerin en büyük ihtiyaçlarından biri de kreşler. Çalışan kadınların çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği kreşler yapacağız. Yaş almış vatandaşlarımız için yaşlı bakım evleri kuracağız. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle dışarıda sosyalleşemeye vatandaşlarımıza unutmadık. Onların dışarıda Balıkesir’in yöresel yemeklerini uygun fiyata yiyebileceği restoranlar açacağız. Gençlerimiz için de sosyal tesislerin sayısını arttıracağız. Altıeylül’ü Demokrat Parti’nin insana dokunan, hizmet odaklı belediyeciliğiyle tanıştıracağız” dedi.