Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 20 ilçe belediye başkan adayını Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla Kurtdereli Spor Salonu’nda düzenlediği toplantıyla tanıtımını gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Kurtdereli Spor Salonu’nun dolduran AK Partililer, başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve ilçe belediye başkan adaylarına büyük ilgi gösterdi.

KANDEMİR: “BALIKESİR’DEN REKOR BEKLİYORUZ”

31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’in 20 ilçesini gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını belirten AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Balıkesir’den oy rekoru beklediklerini kaydetti.

YENİ ADAYLARA YOĞUN İLGİ

AK Parti’nin düzenlediği aday tanıtım toplantısında ilçeler adaylarına yoğun ilgi gösterdi. Partililer, başkan adayları için sık sık tezahüratlarda bulunurken en dikkat çeken isimlerin başında Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ve muhalefet belediyelerine aday gösterilen isimler oldu.

ADAY GÖSTERİLMEYEN BAŞKANLAR TOPLANTIYA KATILMADI

Öte yandan bu dönem aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarının aday tanıtım toplantısına katılmaması dikkat çekti. 18 AK Parti ilçe belediye başkan adayının yanı sıra MHP’ye verilen Gömeç ve Susurluk’un belediye başkan adayları da partililere tanıtıldı.