Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHUR İTTİFAKI GÜMBÜR GÜMBÜR!

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP’nin tertip ettiği Gömeç ve Susurluk belediye başkan adayları ve tüm ilçelerin belediye meclis üyesi aday adayları tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü.

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP’nin

AK Parti ve MHP kadrolarının birlik-beraberlik söylemlerinin öne çıktığı toplantıda 31 Mart yerel seçimleri için zafer mesajı verildi.  Balıkesir’de derslerine çok iyi çalıştıklarını belirten MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, “31 Mart akşamı Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın tekrar seçilmesi, Susurluk ve Gömeç’te Üç Hilalli bayrağımızın dalgalanması yüce Allah’tan muradımızdır. Bu muradımıza ulaşmak için yılmadan çalışacağız, başaracağız, kazanacağız” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları tanıtım toplantısını Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde coşkulu bir programla gerçekleştirdi. MHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıya; MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, MHP Susurluk Belediye Başkan Adayı Fahrettin Şener, Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katılım sağladı.

TUNÇ: “HİZMETTEN MAHRUM KALMIŞ BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”

Kuran tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, “Terör örgütünün siyasi temsilcisi olan DEM Parti milletvekilinin Gazi Meclisi’nde, halkın kürsüsünde edepsizce Kürdistan varlığını dile getirmesini gerçekleşmesi mümkün olmayan, bir hayalin son çırpınışları olarak algılıyoruz. Türkiye sınırları içerisinde Kürdistan diye bir yer yoktur. Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarısı için partimize önemli görevler düşmektedir. 2019 seçimlerinde Millet İttifakı’nın elinde heba olan tüm ilçe belediyelerimizi yeniden Cumhur İttifakı’nda hizmete kavuşması için bu seçimlerde var gücümüzle çalışmamız gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçime gireceğimiz Gömeç ve Susurluk ilçelerimizde Üç Hilal bayrağımızı belediyelerimizde dalgalandırmak için tüm enerjimizi sarf edecek, 18 ilçemizde de Cumhur İttifakı koşulsuz şartsız destekleyeceğiz. İnanıyorum ki, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde ve 20 ilçe belediyesinde Cumhur İttifakı olarak başarıya ulaşarak hizmetten mahrum kalmış tüm belediyelerimizi birliğin gücüyle, ayırmadan, ayrışmadan herkes için herkese göre belediye düsturuyla yönetip tüm birikimimizi halkın hizmetine adayacağımıza önce partim sonra Cumhur İttifakı adına söz veriyoruz” dedi.

 

AYDEMİR: “PARTİSİ BİZDEN OLMAYAN BELEDİYELERİ ZULÜMDEN KURTARACAĞIZ”

Cumhur İttifakı’nda olmayan belediyeleri alacaklarını iddia eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, “Bizler Cumhur İttifakı olarak her zaman dimdik ayaktayız. Yücel Yılmaz başkanımla ilçe ilçe geziyoruz, sahada çok güzel bir hava var. Allah nasip ederse partisi bizde olmayan belediyeleri alarak bu zulümden kurtaracağız. Bizler sahaya çıktığımızda başta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve diğer AK belediyelerimiz yaptıkları çalışmalardan, Cumhurbaşkanımızın icraatlarından dolayı alnımız ak, dimdik ayaktayız. Alnımız ak şekilde sahada geziyoruz. Cumhur İttifakı’nın gücüyle Balıkesir’deki belediye sayımızı daha da arttıracağız. Ben Gömeç ve Susurluk’a şimdiden hayırlı olsun diliyorum” dedi.

YÜKSEL: “SUSURLUK VE GÖMEÇ’E ÜÇ HİLALİ DİKECEĞİZ”

Yerel seçimlere yönelik derslerini çok iyi çalıştıklarını ifade eden MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, “Bugün burada 55 yıllık ulu çınarımız Milliyetçi Hareket Parti’mizin çok kıymetli belediye başkan adayları ve meclis üyeleri aday adayları tanıtım toplantısı için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Salonumuzu dolduran coşkulu kalabalığı görünce 55 yıllık mazisi olan partimizin Balıkesir’de geleceğe emin adımlarla yürüdüğüne, karanlıkları aydınlıklara çıkardığına şahit olduk. Şehrimiz için hizmete talip olan dava adamlarını, bu coğrafyanın öz evlatlarını bir bir sizlerin huzuruna çıkaracağız. Balıkesir’imizi çok iyi biliyoruz, dersimize çok iyi çalıştık. Şehrin yönetiminde bizde varız. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir. Ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla Türkiye için çalışacağız. Herkes için herkese göre belediyeye birliğin gücüyle ulaşacağız. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın tekrar seçilmesi, Susurluk ve Gömeç’te Üç Hilalli bayrağımızın dalgalanması yüce Allah’tan muradımızdır. Bu muradımıza ulaşmak için yılmadan çalışacağız, başaracağız, kazanacağız” dedi.

ARSLAN: “GÖMEÇ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Gömeç’te ayırmadan ayrıştırmadan halka hizmet için yola çıktıklarını ifade eden MHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan: “2014-2019 yılları arasında Gömeç’te belediye başkanlığı yaptım. Şimdide güzel yuvada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Gençliğimizde her Türk evladı gibi Ülkü Ocakları’nda Milliyetçi Hareket Partisi’nde oranın eğitimi almış, örf ve adetlerini yerine getirmiş, düşüncelerini benimsemiş bir arkadaşınız olarak tekrar sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Biz belediye başkanları olarak hizmet odaklı çalışıyoruz. Gömeç’in ihtiyaçları doğrultusunda çalıştık. Seçimi kaybettikten sonra Yücel Başkanım sağ olsun bana Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde görev verdi. Sadece Gömeç değil Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Havran’a da hizmet etme şansı bulduk. Yücel Başkanımızla birlikte güzel hizmetlerin altına imza attık. Nasip olursa bu birlik beraberlik içerisinde önümüzdeki dönemde Yücel Başkanımla birlikte Gömeç’i istediğimiz noktaya getirmek için canla başla, ayrılmadan ayrışmadan birlik beraber içerisinde çalışmalar yapacağız” dedi.

ŞENER: “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK”

Susurluk’u Türkiye’de örnek bir ilçe haline getirmek için yola çıktıklarını belirten MHP Susurluk Belediye Başkanı Fahrettin Şener, “Bizler bu kutsal göreve layık olmak için başta Susurluk halkı olmak üzere tüm siyasi büyüklerimize teşekkür ediyorum.  Cumhur İttifakı biliyorsunuz ki 15 Temmuz hain darbe girişiminde temelleri atılan ve Türkiye’nin beka meselesi olan bir ittifaktır. Birileri gibi proje ittifakı değil etle tırnak gibi mezara kadar kader birliğidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde kurulan ittifakımız Türkiye’mizi hedef alan saldırılar karşısında parti çıkarları ve günlük siyasi hesaplar yapmaksızın dik bir duruş ortaya koymuştur. Ama milletimizle asla dikleşmemiştir. Bunun için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde ve 20 ilçe belediyesinde yolumuz açık ve ufkumuz aydınlıktır. Susurluk’ta bu duygu düşüncelerle birlik ve beraberliğimizi koruyarak güzel bir hava yakaladık. Cumhur İttifakı olarak yola çıktık, çok sevdiğimiz memleketimizin istikrarlı bir yönetim ve güçlü bir vizyon ile önünü açma vaktinin geldiğine inanıyoruz. Tüm halkımız ve sivil toplumla istişare ederek el birliğiyle çalışarak tüm Türkiye’de örnek bir ilçe olacağız. Cumhur İttifakı olarak şahsımla Susurluk’ta, Kazım başkanımızla Gömeç’te, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Yücel başkanımızla öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.

YILMAZ: BALIKESİR KALKIŞAGEÇTİ KİMSE DURDURAMAZ

Susurluk ve Gömeç’e doğru adaylarla yola çıktıklarını dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, her iki isminde tabanda ve toplumda karşılığının bulunduğunu belirtti. Cumhur İttifakı’nın başarısı için kapı kapı dolaşacaklarını belirten Yılmaz, “Hep beraber kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı’nın bu milletin ta kendisi olduğunu gerçek belediyeci olduğunu milletimize anlatmamız gerekiyor. Balıkesir, büyükşehir belediyesi oldu, bir medeniyet projesi. Balıkesir’in 20 ilçesine doğru insan kaynağıyla doğru kadrolarla, doğru bütçeyle, dokunmaya başladık. 2019 yılındaki Balıkesir’le bugün ki Balıkesir arasında çok fark var. Balıkesir artık kalkışa geçti kimse Balıkesir’i durduramaz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdiği destekle AK Parti’nin duruşu ve belediyecilik tecrübesiyle Allah’ın izniyle Balıkesir’in her köşesinde gençlerine iş veren, her köşesinde bereket olan, her toprağı sulanabilen, ürettiği ürünün bereketi her yere yansıyan hale getireceğiz. Susurluk, Fahrettin Şener’le çok güzel olacak. İl başkanlarımızla sahada dolaştık gerçekten milletin bağrından çıkmış, karış karış toprağını dolaşmış, kökünde milliyetçilikle hizmet anlayışında AK Parti’yle hemhal olmuş Susurluk’un öz evladı. Anlatması kolay hizmet edeceği gerçek bir adayımız. Gideceğiz projelerimizi anlatacağız.  Gömeç nazlı bir yer. Gömeç inanmış insanlarla kazanılabilecek bir yer. Kazım Arslan harika bir aday. 2014 yılında belediye başkanı oldu, çağırın o Ülkücü çocuğu dediler. 2019 yılında beraberken baya bir çalışma yaptık. 2024 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı. Aldığı işi tertemiz teslim edecek bir insan. Gömeç’i bir harika yapacak. Buradaki titiz çalışma sonucunda hepimizin hem fikir olduğu bir aday” dedi.

YILMAZ: GÜMBÜR GÜMBÜR SAHAYA İNECEĞİZ

Diğer 18 ilçenin belediye başkan adayının açıklanmasıyla birlikte sahaya güçlü bir giriş yapacaklarını dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz: “Biz beraber çok güçlüyüz. Biz beraberken Balıkesir size güveniyor. Biz beraberken Balıkesir hizmet atağı olacak. Ben Yücel Yılmaz olarak şunun sözünü veriyorum; adamcılık yapmadan, kendi insanımız ya da dışarısı demeden ayırmadan, ayrıştırmadan Balıkesir’e gece gündüz canla başla çalışacağız, çalıştıracağız, hizmet edeceğiz. Çok güçlüyüz. Bir tarafta Devlet Bahçeli koşulsuz şartsız bu millete hizmet edenlerin yanındayız ve desteğiz diyor. Bir yandan Recep Tayyip Erdoğan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız 22 yıldır Türkiye’yi nerelerden nerelere getirdi. Bir devlet adamı olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor. İkisinin desteğiyle Cumhur İttifakı olarak Balıkesir’i hizmete boğacak. Gençlerimize iş, toprağımıza bereket, sanayimize ticaret, iş insanlarımıza gençlerle katılmış güçlü bir ekonomi. Turizmde, sanayi kendinden söz ettiren Balıkesir. Balıkesir’le ilgili ortak hayalimiz var. 20 ilçesiyle çok güçlü bir şehir. Kendi insanını doyuran, bereketini herkese yansıtan bir şehir. Bu ekiple bu coşkuyla bunu yapacağız. Diğer 18 ilçemizin adayları da belli oldu mu projelerimizle birlikte gümbür gümbür sahaya inecek, tarafsız gerçek belediyeciliği anlatarak bu Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle buluşmayan ilçelerimizi o zulümden kurtaracağız” dedi.