Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırma yeni hastanesine kavuşacak

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Sağlık Bakanlığı tarafından 2024 programına alındığını duyurdu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili

Bandırma’daki hastanenin yetersiz kalması nedeniyle son birkaç yıldır Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na yatırım programına alınması için öneriliyordu. AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun uğraşlar sonrasında 2024 yılı programına dahil edildiğini duyurdu.
“HASTANE SORUNUNU ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUZ”
Bakanlığa önerilen 177 projeden 27 tanesinin kabul edildiğine değinen Vekil Öztaylan, “Bandırma ve Manyas’ın 2024 yılı programına alınması şehirlerimiz ve civar ilçeler açısından oldukça önemlidir. Bandırma’nın köklü sorunlarına hızlı şekilde çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Hastane/Üniversite Kavşağı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz palyatif çözüm ve yılların problemi olan Paşabayır Mahallemizde bulunan Kültür Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesine geçişi ve yapım ihalesine edilmesi sonrasında, hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.” dedi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi mülkiyetinde olan 90 bin metrekare alana hastane yapılacağını belirten Öztaylan, “Türkiye’nin ilk ilçe üniversitesi olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi mülkiyetinde bulunan 90 bin metrekare alan Sağlık Bakanlığı’mıza tahsis edilmiştir. Projenin tamamlanması ile hastane inşaatımız mevcut hastanenin devamı niteliğinde şehrimize kazandırılacaktır. Şehrimize daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması adına gayretlerimiz en sıkı şekilde devam edecektir. Bandırma’ya ve çevre ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.