Burhaniye ve Erdek’te yaşayan ya da tatile gelecek olan vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Yazın sivrisinekler oranızı-buranızı kabarttığında adresi şaşırmayın;

BUNLARA SÖVÜN!

Denizli’de, Aydın’da, İstanbul’da, İzmir’de ve daha bir çok büyükşehirde haşereyle mücadeleyi ilçe belediyeleri yapıyor. Ama Ali Kemal Deveciler ve Hüseyin Sarı, arıza çıkarıp işi siyasi şova döktü

Büyükşehir’in, haşereyle mücade-le için bedava dağıttığı ekipman ve araçları almayıp boykot eden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya büyük tepki var. İki başkan, kendi partilerinin uygulamalarına bile katılmıyor.

CHP’li Aydın belediyesinde, haşereyle mücadeleyi ilçe belediyeleri yapıyor, büyükşehir araç bile vermiyor. İstanbul’da sadece ana arterler büyükşehirin gerisi ilçelerin. İzmir de aynı şekilde… Ama iki aykırı başkan hala topu Büyükşehir’e atıp siyasi şov yapmaya çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi haşereyle mücadele için ücretsiz araç, ekipman dağıttı. Erdek ve Burhaniye belediyeleri kabul etmedi!

CHP’lisi, İYİ Partilisi, DP’lisi… Diğer ilçeler araçları alıyor. Sizin partinin diğer büyükşehirlerinde de uygulama ortada. Bi kurnaz siz misiniz?