Edremit’te bir alışveriş merkezinin çatısına baskın düzenleyen Jandarma ekiplerine el yapımı silah ile ateş açıldı. Açılan ateş sonrası 2 askerimiz yaralandı.

Geçtiğimiz gece 23:30 sıralarında Kadıköy Mahallesinde uyuşturucu operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri, bir alışveriş merkezi binasının etrafına baskın düzenledi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerine bu sırada el yapımı tabanca ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 uzman çavuş, karın bölgelerine isabet eden kurşunlardan yaralandı.

 Çatışma sonrasında özel bir otomobil ile olay yerinden kaçan A.T. ve M.D. polisler tarafından durdurulmak istendi. Polislerin yakalamasını engellemek için Y.S. ve T.D. ise havaya ateş açtı. Daha sonra araçlarından inen şahıslar silah ile ateş ederek bölgeden kaçmak istediler. Şahıslar kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

YARALI ASKERLERİMİZ İYİLEŞİYOR

Yaralı askerlerden C.Ç.’nin hayati tehlikeyi atlattı, S.B ise vakit kaybedilmeden ameliyata alındı. Doktorların yoğun çabası sonrasında S.B’de hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakıma alındı.